A Te esküvőd stílusához milyen csokor illik?

Az esküvők sokfélék lehetnek, csakúgy, mint a menyasszonyi ruhák és a virágok stílusai. Ma már nem elég a színek összhangjával törődni, figyelni kell arra is, hogy a csokor illeszkedjék a menyegződhöz.

A csokrok formáiról már korábban beszámoltunk Nektek, most arról tudhatsz meg többet, milyen stílusú esküvőhöz milyen virágok és formacsokrok illenek a leginkább. A legnépszerűbb csokrok és stílusok közül válogattunk, hogy könnyebb legyen a választás.


Az elegáns esküvőket a letisztult színek és formák jellemzik. Így ha ilyen stílusban tervezed az esküvődet, ajánljuk a gömb alakú vagy kerek menyasszonyi csokrokat. Színekben a halvány pasztell, a fehér uralkodjon, ez 2015-ben nagyon kedvelt lesz. Remekül beilleszthető a dekoráció többi elemébe is.
 


Egy másik út, a bohém, természet közeli esküvők világa. Itt a naturalista anyagokat és színeket részesítsétek előnyben. Például egy lazán kötött búzakalász bokréta, pipacsokból és más mezei virágokból készült csokor vagy néhány gyógynövény szintén nagyon illik egy ilyen esküvőhöz.

Plusz tipp: A csokor virágaiból koszorút készíthetsz a hajadba!
 


A mostanában oly divatos vintage esküvőkhöz kiválóan illenek a labda csokrok, vagy lógó gömbcsokrok. A virágokat illetően a rózsa, írisz és társai nagyon jól használhatóak, és egy kis organza anyagot pluszban bele lehet csempészni a kreációba. Szintén illik még egy lazánközött természetes virág összeállítás is, némi csipkével megbolondítva.
 


A barokk stílusú, fényűző esküvők abszolút díszei az ékszercsokrok. Különféle kristálygyöngyökből, igaz gyöngyökből készülhetnek, de az otthon fellelhető minden ékszerek beleépíthető, ha azt szeretnéd. Csillog-villog és nagyon, nagyon elegáns. Némely változata egyáltalán nem is tartalmaz virágot, így akár örök időre kedves emlék maradhat.

Képek forrása: pinterest.com