Menyasszonyi ruha - Julia Kontogruni 2015 kollekció

Klasszikus nőies sziluettek, buja vonalak, gazdag díszítések és páratlan elegancia - ezek az ismertetőjegyei ezeknek a mesés, érzéki daraboknak, melyek minden csillogó, luxus stílust kedvelő ara szívét megdobogtatják!

A Julia Kontogruni luxus divatház 2002 óra kínálja kifinomult, maximálisan nőies és lenyűgöző kreációit. A ruhákat egytől egyig tökéletes vágások és formák, gyönyörű, minőségi kidolgozás és aprólékos, kézzel készített díszítések jellemzik.

A Julia Kontogruni márka bonyolult swarovski kristály- és gyöngyhímzéseiről, buja, test vonalát követő modelljeiről és fantasztikus stílusáról híres - páratlan tehetséggel ötvözi a drámai vágásokat, az egyszerű, ám szexi formákkal és a fényűző szövetekkel...

Julia Kontogruni 2015-ös kollekció

Elégedett vagy az alakoddal és egy érzéki, fényűző menyasszonyi ruhával szeretnéd kihangsúlyozni a Nagy Napon nőiességedet? Akkor a Julia Kontogruni legfrissebb gyűjteményét Neked találták ki! Testre simuló, pazar szövetek, szikrázó gyöngy és 3D virágdíszítések, szexi hátkivágások - kell ennél több?

Kattints a galérakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Meseszép sellő és trombita fazonok, légies, fátyolszerű, hímzett uszállyal és fantasztikus hercegnős, illetve A vonalú darabok, melyek stílusosak és szinte minden hölgynek tökéletesen állnak. A lélegzetelállító formákat csillogó kristályhímzések, luxus csipkék és csábító hátmegoldások koronázzák meg!

Tipp: Ha a hagyományos helyett egy nőies és buja ruhára vágysz, válassz egy szexi sellő fazonú darabot! Garantáltan elkápráztatsz majd mindenkit a Nagy Napon!

A viszonylag egyszerű szív alakban dekoltált, pántos vagy kissé aszimmetrikus, míderrel kombinált felsőrészeket szintén csipke, kristályok, gyöngyök és vállra felfutó 3D virágok, illetve ezüstös, hímzett tüllborítások teszik fényűzővé és tökéletesen lenyűgözővé.

Következő anyagunkban Viktoria Karandasheva legújabb szuperelegáns menyasszonyi ruha kollekcióit mutatjuk be!