Menyasszonyi ruha - Viktoria Karandasheva 2015 kollekciói

Az orosz tervezőnő legfrissebb kollekcióiban a hercegnőstől a modern, letisztult stíluson át a romantikusig találhatunk csodás menyasszonyi ruhákat, amelyek nem csak szépek, hanem kényelmesek is. Válogass Te is kedvedre a legújabb modellek között!

A Viktoria Karandasheva márka Ukrajna egyik vezető Divatháza. Az orosz tervezőnő kifinomult és páratlan ízlése visszatükröződik a változatos, kiváló minőségű, gyönyörű kollekciókon. Minden ruha egyedileg, kézzel díszített, tehát nincs két ugyanolyan darab, mind különleges a maga nemében.

A Divatháznál a modellek szinte minden színben és méretben elérhetőek, így nem csupán a karcsú hölgyek, hanem a molettebb, illetve a várandós menyasszonyok is megtalálhatják álmaik ruháját!

Victoria Karandasheva 2015 VIP Kollekció

Exkluzív ruhák a fényűző, romantikus és elegáns stílus szerelmeseinek. Minőségi anyagok, magas színvonalú tervezés, kristályokkal, bonyolult csipkékkel és fantasztikus húzásokkal, fodrokkal bolondítva...

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes VIP kollekciót!

A legjobb minőségű selyem, tüll, organza, szatén és csipke anyagból készített báli ruha fazonú, A vonalú ruhákban igazi királynői benyomást kelthetsz, míg a csábító sellő és trombitaszabású ruhák tökéletesen kiemelik a karcsú alakot.

Tipp: Ha egy igazán felejthetetlen, érzéki darabra vágysz, válassz egy hasítékkal ellátott modellt!

Szinte minden ruhakölteményt beépített míderrel álmodtak meg, amely egész nap tökéletes tartást és gyönyörű, karcsú derekat biztosít, miközben még csodás dekoltázst is varázsol. Láthatunk kissé áttetsző, csipkeborítással párosított, pántos és pántnélküli, szív alakban dekoltált felsőrészeket, hímzett és csillogó kövecskékkel díszített, rövid ujjú, tüllborításos modelleket is.

Tipp: A kisebb keblekkel büszkélkedő aráknak ajánljuk a mellrészen gazdagabban díszített fazonokat, amelyekkel optikailag akár egy-két méretet is "csalhatunk"!

Victoria Karandasheva 2015 Lux Kollekció

Ahogyan a kollekció nevéből is kitűnik, ez a gyűjtemény maga a megtestesült luxus, a csillogás és a hollywoodi elegancia. Még több kristály, még több fényűző anyag, hosszú uszályok, szexi fazonok és modern romantika...

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes Lux kollekciót!

Mesés fűzők, sziporkázó gyöngyökkel, kristályokkal, bonyolult hímzésekkel és csipkékkel ékítve - mindezt kreatív hátmegoldások, romantikus csipke- és tüllborítások koronázzák meg.

A vállmegoldások között láthatunk elegáns v és szív alakú kivágásokat, egyszerű pántokat, és fényes szaténból készült szolíd és fényűzően díszített, pántnélküli felsőrészeket is. Az utóbbiakat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik kedvelik a hollywoodi glamour-t.

Tipp: A kissé redőzött felsőrészek a molett menyasszonyoknak is nagyon előnyös, hiszen a húzások és hajtások jótékony hatással vannak a nagyobb keblekre - szép formát adnak, anélkül, hogy "leszorítanák őket".

A kollekcióban helyet kaptak letisztult, elegáns egyenes vonalú és sellő fazonok, de láthatunk tengernyi tüllel és organzával párosított hercegnős és A vonalú darababokat is. Ez utóbbiakat szinte bárki viselheti, szinte minden alkaton káprázatosan mutatnak!

Victoria Karandasheva 2015 Economy Kollekció

Karandasheva ezen kollekciójában a modern elegancia és visszafogott báj az, ami dominál: klasszikus formák, modern részletekkel, finom szövetek, fantasztikus csipkékkel, rózsaszín szalagokkal és romantikus fodrokkal kombinálva…

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes Economy kollekciót!

Selyemből és tüllből megálmodott A vonalú és báli ruha fazonú darabok, csupa fodor, csipke és szatén sellőszabású modellek - modern nőiesség szolíd eleganciával vegyítve.

Tipp: Ha igazán merész vagy, választhatod a kollekció legmodernebb darabját is, amely egy fodros mini ruha - piros színben akár menyecske ruhának is tökéletes lehet!

A viszonylag egyszerű fazonokat, csipke vagy áttetsző hímzett tüllbetétek, ejtett vállak, övszerű díszítések, szív alakú dekoltázzsal ellátott csipkés míderek, nyakbakötős felsőrészek és romantikus, néhol merészebb hátmegoldások dobják fel.

Nézd meg Victoria Karandasheva 2015-ös kollekcióinak bemutatóját is!

Soron következő anyagunkban Paolo Sebastian legújabb éteri, szupernőies kollekciójából inspirálódhatsz!

képek forrása: http://karandasheva.com/kollekciya-2015