Menyasszonyi ruha - Paolo Sebastian 2015 kollekció

Klasszikus, légies formák, sejtelmes színek és anyagok, szirmok és nyomott virágminták - mintha egy elvarázsolt, buja kertben járnánk... Nézd meg Te is ezeket a csodás kreációkat!

Paul Vasileff - a Paolo Sebastian márka tervezője - 17 évesen kezdte divattervezői karrierjét, amikor 2007-ben első kollekciójával szinte berobbant a divatiparba. Fiatal fiúként nagymamájától tanult meg varrni, később a családja támogatásával követte álmait és voilá; ma már a világhírű tervezők között emlegetik a "szeszélyes tervezőt" és több száz Nő szívét ejti rabul káprázatos modelljeivel.

Paolo Sebastian 2015 Őszi-téli Couture Kollekció

Ezeket a ruhákat azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik a hagyományos fehér helyett valami különlegesre, valami nem mindennapira vágynak - hiszen ez a kollekció maga a légiesség, a finom elegancia és a kortalan csillogás...

Ha kíváncsi vagy a teljes kollekcióra kattints a galériakép linkjére!

Nőies lágy formák, enyhén áttetsző szövetek, fantasztikus csipkék, zseniális kivitelezés: láthatunk rövid és hosszú A vonalú ruhákat, szexi sellő és trombita fazonokat mesés uszállyal, sőt még egy nadrággal kombinált darab is helyet kapott a kollekcióban.

Tipp: Ha kedveled az extravagáns stílust és akár az esküvődön is bevállalnál egy merészebb darabot, akkor bátran válaszd a nadrággal egybeszabott, egyedi modellt!

A felsőrészekre szintén az éteri, elegáns és romantikus jelzők illenek, amellett, hogy a legtöbbjükben a klasszikus és a modern stílus egyesül. Láthatunk egyszerű pánt nélküli, szív alakban dekoltált, merészen kivágott, csipke- és tüllborításos, illetve hosszú ujjú darabokat is, amelyek néhány esetben szinte teljesen áttetszőek, ezzel erősítve a romantikus és kissé merész benyomást.

Külön kiemelnék két káprázatos modellt a kollekcióból, amelyek szinte tökéletes ellentétei egymásnak. Az első egy pántos, szinte teljesen átlátszó, kék anyagból készült sellő fazonú ruha: nagyon merész, hiszen a csillogó anyag éppen hogy csak takarja, amit takarnia kell - fantasztikus és szuperszexi. A másik pedig egy vastagabb, puha szövetből megálmodott, sötétkékben pompázó klasszikus A vonalú darab, amely visszafogott és ultraelegáns, ugyanakkor a mély, keskeny kivágás a felsőrészen izgalmassá, modernné teszi a megjelenést.

Neked melyik tetszik jobban?

Nézd meg a kollekció bemutató videóját is!

Következő anyagunkban Alessandra Rinaudo legfrissebb, időtlenül elegáns és hercegnős kreációit mutatjuk meg!