Menyasszonyi ruha - Alessandra Rinaudo 2015 kollekció

Rinaudo kollekciójának minden egyes darabja a vintage és romantikus jegyek, az időtlen elegancia és a modern nőiesség varázslatos kompozíciója... Nézd meg Te is ezeket a kifinomult, páratlanul nőies esküvői ruhákat!

Alessandra Rinaudo, az innovatív olasz tervezőnő a menyasszonyi divatvilág egyik legkiemelkedőbb alakja, fantasztikus ruhái tökéletesen megfelelnek a kortárs, elegáns, nőies stílusú menyasszonyok elvárásainak, sőt, azok is találhatnak számukra megfelelő darabokat, akik a vintage hangulat szerelemesei.

Alessandra nevéhez fűződik a Nicole Fashion Group, amelyet 1996-ban alapított, és ami most hat kollekciót ölel fel. Ezek között megtalálható Alessandra Rinaudo saját nevével fémjelzett gyűjteménye is, amely varázslatos kombinációja a legszebb szöveteknek, a gyönyörű hímzéseknek és csipkéknek, illetve az időtlen, kifinomult olasz eleganciának.

Alessandra Rinaudo 2015 kollekció

Klasszikus formák romantikus fodrokkal, vintage hatású hosszú fátylakkal, finom, nőies részletekkel fűszerezve... Ha kedveled az időtlen, ultraelegáns stílust, viszont az érzéki, modern hangulatról sem szeretnél lemondani, akkor válogass Rinaudo legfrissebb kollekciójából!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg Te is ezt a bámulatos kollekciót!

A vonalú és báli ruha fazonok terjedelmes, szépen redőzött szoknyarésszel, puha sifonból és más leheletkönnyű anyagból készült sellő, illetve trombitaszabású modellek.

Tipp: Ha a Nagy Napon is ki szeretnéd hangsúlyozni nőies idomaidat, akkor számodra a sellő fazon a legideálisabb választás, hiszen a finom szövet csodásan körülöleli a testet, miközben egész nap kényelmes viseletet biztosít.

A hangsúlyos szoknyákhoz viszonylag egyszerű felsőrészek társulnak: pántnélküli, tüllborításos, szív alakban dekoltált, hosszú csipkeujjú és pántos darabokat láthatunk.

Tipp: A csipkés ujjban végződő modelleket a vintage stílus szerelmeseinek ajánljuk!

Azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretik a különleges, egyedi ruhákat, ideális választás lehet egy fantasztikus hátmegoldással kombinált vagy hátul merészen kivágott modell.

Tipp: A szolíd dekoltázs-merész hátkivágás nyerő párosítás a kisebb keblű hölgyeknek is, hiszen így minden tekintet a ruha szemet gyönyörködtető hátára vándorol.

Nézd meg a kollekció bemutatóját videón!

Soron következő anyagunkban a Pallas Couture legfrissebb szépséges, romantikus kollekcióját mutatjuk meg Nektek!