Romantikus és vintage kiegészítők: napernyők, legyezők, kesztyűk

Napernyőt, legyezőt és kesztyűt régen a kisasszonyok használtak, tulajdonképpen a gazdagság és a nőiesség egyfajta kifejező eszközei voltak. Manapság azonban sokkal inkább a szépségük és a vintage hangulat kedvéért választják ezeket a kiegészítőket...

Romantikus, vintage vagy elegáns esküvőt tervezel? Akkor ezek a kellékek számodra is elengedhetetlenek! Jelen cikkünkből megtudhatod, milyen stílusokhoz milyen formák, színek és anyagok dukálnak, hogyan lehetsz egyszerre elegáns és természetes, illetve milyen szempontokat érdemes kiválasztani a napernyő, a legyező és a kesztyű kiválasztásánál.

 

Napernyők

Ha eljön a Nagy Nap, semmit sem szabad a véletlenre bízni! Évszaktól és időjárástól függően válasszunk elegáns napernyőt vagy éppen trendi esernyőt! Természetesen a menyasszonyi ruha és az esküvő stílusához, színeihez válasszuk ki a megfelelő darabot. A klasszikus stílus kedvelőinek ajánljuk például a fehér, törtfehér és krémszínű modelleket, amelyek egyszerűek, ugyanakkor elegánsak is.

Tipp: Ha egy kis romantikus hangulatra vágyunk, válasszunk fodrokkal díszített változatot, amelyek 2015-ben is nagyon divatosak lesznek!

A vintage, romantikus és a rusztikus stílus szerelmeseinek ajánljuk a csipkés, gyöngyös, virágos, hímzett napernyőket, illetve a madárfészekszerű, átlátszó anyagból készült esernyőket! Elegáns, stílusos, ugyanakkor egyedi darabot is választhatunk: külön kérésre néhány helyen akár a menyasszony és vőlegény monogramjával is ellátják a kiválasztott kelléket, ha szeretnénk.
 

 

Tipp: A japán stílust kedvelők nagy örömére vannak papírból készült változatok, fehér, bézs és élénkebb színekben is - akár a koszorúslányoknak is adhatunk egyet-egyet, így még szebb lehet az összkép!
 

Legyezők

A legyezőknek bizony nagy hasznát vehetjük egy forró nyári napon, akár az esküvőnkön is! Nem csak romantikus és elegáns benyomást keltenek, hanem stílusos kiegészítők is, ha a ruhánkhoz és az esküvő stílusához megfelelőt választjuk ki! Vannak papírból és fából készült változatok, amelyek a természetes és vintage stílushoz is kitűnően passzolnak. A csipkés, hímzett és virágos variációk, illetve a különleges madártollból készült darabok szintén illenek a vintage, elegáns és romantikus stílusú esküvőkhöz, de akár egy tengerparti menyegző tökéletes kiegészítője is lehet.
 


Manapság már egyre több esküvőn látni saját kezűleg készített legyezőket, melyek nagyon egyediek és mutatósak. Díszíthetőek a pár monogramjával, az esküvő dátumával, különleges motívumokkal, idézetekkel, stb. - akár vendégajándéknak, esetleg program-, menü- vagy ültetőkártyának is kitűnő lehet.

[galeriablokk;11062

Kesztyűk

Az 50-es évek stílusikonja, Jackie Kennedy is szívesen viselt elegáns kesztyűket, sőt az esküvője napján is egy stílusos és klasszikus, rövid darabban mondta ki a boldogító igen-t. Egy csinos kesztyűvel könnyedén csempészhetünk megjelenésünkbe egy kis időtlen, klasszikus csillogást. Legyen szó rövid vagy hosszú, szatén, necc, csipke vagy selyem változatról - ajánljuk minden menyasszonynak, akik kedvelik a nőies, finom eleganciát!
 


Tipp: A hideg időben sem kell lemondani erről a romantikus kiegészítőről, csupán télen érdemes egy kicsit vastagabb, melegebb anyagból készült variációt választani!
 

Még több inspirációért kattints a galériakép linkjére!

Képek forrása: Pinterest.com