Menyasszonyi ruha - Pallas Couture 2015 kollekció

Pallas Couture, ahol a modern, kifinomult sziluettek, kreatív, nőies díszítések és a bájos elegancia találkozik. Nézd meg Te is legújabb, divatos és romantikus kollekciójukat!

A Pallas Couture Ausztrália egyik vezető couture divatháza, ahol a kreativitás ötvöződik a nőiességgel, a szerelemmel és az érzékiséggel. Joy Morris, a kreatív igazgató és lánya, Philippa egyedi esküvői gyűjteményében a hagyományos és a modern elemek keverednek egymással, egy feledhetetlen kompozíciót létrehozva.

Az anya-lánya tervezőpáros kreációiért olyan hírességek rajonganak, mint Natalie Bassingthwaite, Ada Nicodemou és Samara Weaving, illetve olyan magazinok lapjairól tekintenek vissza a ruháik, mint a Vouge, a Grazia, a Madison és a Harper Bazaar.

Pallas Couture 2015 La Promesse Kollekció

Bonyolult csipkedíszítésekkel, selymekkel és olasz hímzésekkel tűzdelt fantasztikus, luxus kollekció, amelyben a modern nőiesség a klasszikus elegancia találkozik. Neked melyik a kedvenc modelled?

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes La Promesse gyűjteményt!

Hagyományos A vonalú ruhák nem mindennapi, tüllből és organzából megálmodott szoknyarésszel, illetve csábító sellő és trombita fazonok, ahol a nőies idomoké és az érzékiségé a főszerep...

Tipp: A homokóra alkatú hölgyek bátran viseljenek test vonalát követő ruhát, ha szeretnék kihangsúlyozni nőies vonzerejüket!

Szépséges szív alakú dekoltázsok, kecses pántok, vintage hangulatú tüll- és csipkeborításokkal, hosszú ujjakkal, v alakú kivágással illetve szexi hátkivágásokkal kombinálva - ebben a kollekcióban a természetes szépség és az érzéki elegancia kerül a főszerepbe!

Tipp: Ha nem vagy biztos benne melyik vállmegoldás a számodra legelőnyösebb, olvasd el erre vonatkozó cikkünket is!

Kíváncsi vagy, mi történik a színfalak mögött? Most megtudhatod:

Következő anyagunk Pnina Tornai legújabb egyedi, páratlan stílusú ruháit fogjuk bemutatni!