Menyecske ruha inspirációk Alexis Mabille legújabb Haute Couture kollekciójából

Kedveled a merész formákat és az élénk színeket? Extravagáns eleganciára vágysz a Nagy Napon is? Akkor nézd meg Alexis Mabille legfrissebb kollekcióját és válogass bátran a szebbnél szebb darabok között!

Alexis Mabille 2008-ban mutatta be első gyűjteményét, amelynek természetes és elegáns, modern és klasszikus hangulatához máig hű maradt. Grafikus vonalak, precíz, olykor merész vágások, modern és érzéki részletekkel fűszerezve - ezeknek köszönhető a fantasztikus, páratlan stílus, amely nagyon sok nőt elvarázsol. A kreatív tervező dolgozott már az Yves Saint Lauren és Christian Dior Divatházaknál is, majd megalapította saját márkáját, amely rövid idő alatt szintén nagy hírnevet szerzett.

Alexis Mabille Haute Couture 2014 őszi-téli kollekció

Extravagáns modellek csipkés rátétekkel, szokatlan vágásokkal, igazán nőies, páratlan Mabille stíusban... Találkozhatunk krémszínű, fekete-fehér, korall és piros darabokkal, illetve a szezon kedvenc árnyalataival, a lilával, a sötétkékkel és a mályvával.

Tipp: A káprázatos lila és kék ruhák sejtelmességet és nőiességet sugároznak - ajánljuk minden arának, aki valami különlegesre vágyik!

Elegáns sellő, A vonalú, egyenes szabású, rövid, illetve hosszú fazonokat is láthatunk: csodás fodrokkal, selyemből és kissé áttetsző csipkéből, gyönyörű hímzésekkel és olykor egy-egy extravagáns részletettel izgalmasítva.

Tipp: A vörösben pompázó szépséges darabokat azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik hagyományos színű, ám modern, elegáns menyecske ruhára vágynak.

Nézd meg a kollekció bemutatóját is!

A kollekció felsőrészek szempontjából is sokszínű, találkozhatunk kiskabáttal, zártabb, csipkés fazonnal, mellrészen elhelyezett fodrokkal, csónaknyakú darabokkal és szív, illetve V alakban dekoltált modellekkel is.

Neked melyik a kedvenced?

Ha kíváncsi vagy a teljes kollekcióra, kattints a galériakép linkjére!