Elegáns koszorúslány ruha inspirációk a Guccitól

Stílusos és modern olasz design, hagyományos kézművesség, tökéletes kialakítás - ezek jellemzik a Gucci Divatházat 1921 óta. Legújabb kreációiban is nagyszerűen ötvöződnek a nőies, letisztult jegyek és a gazdag, modern elegancia. Nézd meg Te is!

A Gucci Divatházat Guccio Gucci alapította Firenzében 1921-ben. A márka célpontja ma is a legigényesebb férfiak és nők. A Gucci márka modelljeiben éppúgy megtalálható az olasz design, a hagyományos elegancia és a kortárs csillogás, mint a letisztult elegancia és a páratlan minőség.

A Gucci Divatház nem csupán alkalmi, női, férfi és gyermek ruházat tekintetében híres; nagyon sokan - köztük számtalan híresség is - odavan a Gucci táskákért, parfümökért, ékszerekért, stb...

 

 

A Gucci alkalmi ruhák kitűnőek koszorúslány ruhának is - például egy elegáns vagy éppen egy minimál stílusú esküvőre, de akár egy modern, nagyszabású menyegzőhöz is kitűnően illik.

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg koszorúslány ruha inspirációnkat a Guccitól!

 

 

 

A kollekciókban nagyrészt egyenes szabású és A vonalú ruhák találhatóak, mini, térdig érő és hosszú fazonban. Egy tavaszi/nyári esküvőre kitűnő választás lehet egy élénkebb árnyalatban pompázó rövid darab, míg egy nagyvonalú, elegáns menyegzőhöz sokkal inkább illik egy hosszabb modell.

Tipp: A molett hölgyek is bátran választhatnak A vonalú, hajtott vagy redőzött kreációt, csupán arra kell figyelni, hogy ne legyen se túl hosszú, se túl rövid.

 

 

Vállmegoldások tekintetében jó hír, hogy sokféle fazonból válogathatnak a koszorúslányok: hosszú ujjú és ujjatlan, klasszikus pántos és nyakba kötött, gallérral vagy merészebb hátkivágással kombinált darabok... Neked melyik tetszik leginkább?

 

Képek forrása: www.pinterest.com, www.gucci.com