Menyasszonyi ruha - Pnina Tornai 2015 kollekció

Drámaian nőies, káprázatos menyasszonyi ruháról álmodsz, amely tökéletesen kiemeli szépségedet? Akkor a Pnina Tornai ruhákat mintha csak Neked találták volna ki! Nézd meg Te is a legújabb, szemkápráztató darabokat!

Pnina Tornai saját nevével fémjelzett estélyi és menyasszonyi couture kollekciói mára rajongók millióit vonzza világszerte. Nem csoda, hiszen kézzel hímzett, személyre szabott ruhacsodái a legjobb minőségű szövetekből, káprázatos swarovski kristálydíszítésekkel, beépített alakformáló míderrel és olykor merész, modern megoldásokkal készülnek.

A Pnina Tornai menyasszonyi ruhák elérhetőek szerte a világon: Kínában, Kanadában, Dél-Koreában, Görögországba, az Egyesült Államokban, Izraelben, Japánban, stb,,,

Pnina Tornai 2015 Kollekció

Merész, szemet gyönyörködtető modellek, nőies, átalakítható formákkal, szépséges uszályokkal, káprázatos díszítésekkel - Pnina Tornai most sem okozott nekünk csalódást!

Tipp: A legújabb kollekciót azon menyasszonyok figyelmébe ajánljuk, akik szeretnék megmutatni drámaian nőies, csábító oldalukat a Nagy Napon!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

Klasszikus A vonalú ruhák romantikus fodrokkal és csábító sellő, illetve egyenes szabású, test vonalát követő fazonok merész kivágásokkal... Az már csak hab a tortán, hogy néhány ruhát egyetlen mozdulattal átalakíthatunk: modern rövid ruha tüllszoknyás hercegnős darabból vagy éppen különleges aszimmetrikus fazonból.

Ezeket a modelleket azoknak a hölgyeknek tervezték, akik szeretnének ragyogni, kitűnni a Nagy Napon: a kreatív kivágásokkal kombinált felsőrészek között láthatunk v és szív alakban, illetve aszimmetrikusan dekoltált darabokat, vintage hatású tüll és csipkeujjakat, romantikus nyakba kötött és egyszerű csipkepántos megoldásokat.

Hátul merészen kivágott, elől kicsit visszafogottabban dekoltált modelleket is láthatunk, amelyek például nagyon jól mutatnak a kisebb keblekkel rendelkező, illetve fiúsabb alkatú arákon!

Nézd meg a legfrissebb kollekció bemutatóját is!

Következő anyagunkban Anne Barge legújabb klasszikus, romantikus kollekcióját mutatjuk meg Nektek!