Meghívó szerepe az esküvőn

Számos apró kellékről kell gondoskodnunk egy esküvő alkalmával, ezek közül is az egyik legfontosabb a meghívó. Most induló minisorozatunkból megtudhatod, mire érdemes figyelni a kiválasztáskor, milyen stílusok és formák hódítanak 2015-ben, stb...

A meghívó kiküldése az első igazi lépés a pár részéről amit már a külvilág is lát. Amiről eddig csak beszéltek, lassan valósággá válik. A meghívó kiküldése megerősíti a közös döntést, felgyorsítja és segíti az események alakulását.

Fontos szerepe van az időzítésnek! Az esküvők első sorban nyáron zajlanak, amikor sokan szabadságra mennek. Tehát egy jól időzített meghívó kiküldéssel akár több száz ember jó időbeosztását tudjuk segíteni, aminek eredményeképpen el tud jönni az esküvőre. Egy esetleges térképpel vagy egyéb kiegészítő információval segíteni tudunk a meghívottaknak, hogy egyszerűbben megtalálják a nagy nap helyszínét.

Tipp: Elegáns, praktikus meghívót szeretnél? Meríts ötletet korábbi cikkünkből!

Egy jól megfogalmazott versikével akár a nászajándék(ok) jellegére is utalhatunk. A költséghatékony tervezéshez kérhetünk visszajelzést, hogy a meghívottak közül ki az, aki tényleg eljön. Utalhatunk az elvárt öltözködésre is, hiszen kellemetlen a vendégnek, ha például egy laza partira szmokingban jelenik meg és fordítva.

Tipp: Legszebb esküvői idézeteinket itt találod!

Következő anyagunkban az esküvői meghívó minőségi kritériumairól lesz szó, megtudhatod, milyen papírt érdemes használni, hogyan válaszd ki a megfelelő borítékot, stb.

A http://www.meghivo.hu/ oldalon még több információ és meghívó inspiráció vár Rád!

Webalbum Stúdió Kft.

Telefonszám: +36 70 509 2549
E-mail: info@webalbum.hu
Weboldal: http://eskuvoi.meghivo.hu
Weboldal: http://www.meghivo.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/meghivo.hu

Nyitva tartás:

H – P: 18 – 19 óráig

Sz.: 10 – 14 óráig