Menyasszonyi ruha - Anne Barge 2015 kollekciói

Romantikus csipkék és gyöngyök, gyönyörűen kidolgozott részletek, klasszikus formák egy kis modernitással fűszerezve - ezek az Anne Barge ruhák! Nézd meg Te is a legújabb kifinomult, bájos menyasszonyi ruha kollekciókat!

Anne Barge 1999-ben hozta létre saját nevével fémjelzett menyasszonyi ruha márkáját, amelyben a klasszikus elegancia és a modern nőiesség ötvöződik. A tervezőnő nagy hangsúlyt fektet a részletekre és csak a legfinomabb anyagokkal dolgozik, kézzel készített, egyedi és bonyolult gyöngyhímzései páratlanul szépek.

 

 

Anne Barge 2015 tavaszi kollekció

Anne Barge fő gyűjteménye maga a megtestesült báj és elegancia: minden modell a klasszikus és romantikus nőiesség pazar kompozíciója. Csodás A vonalú, csipkés, illetve organzafodrokkal díszített csodákat és szépséges tüllből vagy sifonból megálmodott sellő fazonokat láthatunk.

Tipp: Ezeket a menyasszonyi ruhákat azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik egy egyszerű mégis különleges darabbal szeretnék kihangsúlyozni szépségüket!

 

 

 

 

Csupa romantikus és nőies megoldásokat láthatunk: bájos ejtett vállak, pazar gyöngyökkel, ékkövekkel virágrátétekkel díszített felsőrészek, csónaknyakú és V alakban dekoltált modellek.

 

 

Anne Barge Black Label 2015 tavaszi kollekció

A Black Label gyűjtemény 2013 októberében indult újra. A legújabb kollekcióban igazi vörös szőnyegre való, csábító sellő fazonú és egy A vonalú darab kapott helyet és rengeteg csodás, minőségi anyag, mint például a selyem, organza, tüll és sifon.

 

 

 

 

Csupa-csupa gyöngy, pazar hímzés és klasszikus vállmegoldás: csipkés hosszú ujjak, szolíd kerek és V dekoltázsok, illetve találkozhatunk még ékszerhatású övekkel, egyszerű pántokkal és szív alakban kivágott, pántnélküli modellekkel is.

Tipp: A vállnélküli felsőrészek, a magas vékony hölgyeknek a legelőnyösebbek!

 

 

Nézd meg a legfrissebb kollekciók bemutatóját is:

 

Anne Barge Blue Willow Bride 2015 tavaszi kollekció

A Blue Willow kollekció 2012 áprilisában jött létre, azon hölgyek számára akik Anne Barge stílusos couture eleganciájára vágynak, mérsékelt áron. Letisztult vonalak, nőies sziluettek, szépséges anyagok és tökéletes kivitelezés.

Tipp: Az A vonalú modellek szinte minden alkaton csodásan mutat, ezért molett hölgyek is bátran viselhetik ezeket a pazar modelleket!

 

 

 

 

Ebben a kollekcióban szinte kivétel nélkül pántnélküli, szív alakban dekoltált kreációkat láthatunk - ezeket húzott mellrésszel, virágrátétes övvel, míderrel, csipkeborítással vagy éppen organza-masnival álmodta meg a tervezőnő.

 

 

Következő anyagunkban az Ersa Atelier legújabb káprázatos kreációit mutatjuk be!

Képek forrása: www.annebarge.com