Menyasszonyi ruha - Anna Campbell 2015 kollekciói

Finom anyagok, lágy, nőies stílus, elbűvölő részletek és szépséges, ultranőies formák - Anna Campbell aztán tudja, hogyan lehet egy ruhát egyedivé és felejthetetlenné tenni! Nézd meg Te is ezeket a vintage ihlette ruhacsodákat!

Anna Campbell, a márka kreatív igazgatója rengeteget utazik, azt kutatva, hogy mire vágynak a menyasszonyok, milyen stílusvilág, milyen irányvonal az, amit követnek. Bár nincs két "ugyanolyan" menyasszony, egy dolog közös bennük: minden ara valami szépre, valami különlegesre vágyik a Nagy Napon.

Ezt megragadva az ausztrál márka ma a legkiemelkedőbb menyasszonyi divatházai közé tartozik és ruháik már nem csak Melbourne-ben, hanem szerte a világon elérhetőek. Modelljeikben a vintage elegancia és a ragyogó tökéletesség találkozik, ezt egészítik ki a lélegzetelállító gyöngyös csipkék, libbenő selyem és sifon szoknyák, szikrázó ékkövek.

Ivory Collections 2015 by Anna Campbell

Lenyűgöző formák, dekadens díszítések és csodás anyagok - minden, ami a természetes szépséget és finom nőiességet előcsalogatja. Az Ivory kollekciókban csupa eklektikus, romantikus és időtlenül elegáns ruhákat találunk, melyeket bátran ajánlunk a vintage korszak szerelmeseinek!

Belle Ivoire kollekció

Természetesség és lágyság, egyszerűség és romantika - így lehet leginkább jellemezni ezt a gyűjteményt. Ezeken a ruhákon nincs semmi cicoma, a díszítések sem túl bonyolultak, ám éppen ebben rejlik a „vonzerejük".

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Egyszerű A vonalú és egyenes szabású ruhákat láthatunk ebben a kollekcióban, melyeket a felsőrészek tesznek különlegessé. Kényelmes, ugyanakkor nőies viselet, ékkövekkel díszített övekkel, csipkével, masnival és gyöngyökkel fűszerezve...

Kerek vagy szív alakú kivágásokkal, illetve csipkés borításokkal is találkozhatunk, melyeket szintén csipkepántokkal vagy éppen rövid ujjakkal kombináltak. A gyűjteményben helyet kapott egy csodálatos, szinte a teljes dekoltázst fedő ékkődíszítéssel kombinált darab, amely romantikus és egy kicsit még fényűző is...

Tipp: Ha kedveled a klasszikus eleganciát, ugyanakkor valami egyedi, csillogó darabra vágysz, akkor nézz szét az Ivory Classic gyűjteményben és találd meg a Neked tetsző szikrázó díszítéssel ellátott felsőrészt. Ezekhez a darabokhoz csupa egyszerű, A vonalú selyem, illetve sifon szoknya társul, így a főszerep teljes mértékben a káprázatos felsőrészé és persze a Tiéd!

Anna Campbell Ivory - Classic kollekció 2015

Forever entwined kollekció

A lágyan leomló, lehetetlenül finom anyagok, az egyszerű, ám nőies sziluettek és a csábító, romantikus felsőrészek pontosan azt az érzéki, szerelmes légkört teremtik meg, mint ez a két szó: forever entwined, azaz "örökre összefonódva".

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekciót:

Csábító sellő és A vonalú ruhák, kissé áttetsző tüllből, fényes selyemből vagy éppen könnyű sifonból - egyszerű, mégis nőies formák, a vintage korszakot idéző szalagokkal, masnival és csipkeberakásokkal bolondítva...

A vállmegoldások között főként szív alakban dekoltált rövid csipkés ujjakkal, romantikus ejtett vállal vagy pántokkal kombinált darabokat láthatunk, melyeket olykor szépséges hátkivágásokkal és kreatív hátmegoldásokkal párosítottak.

képek forrása: http://www.annacampbell.com.au/