Menyasszonyi ruha - Kitty Chen 2015 kollekciói

Szexi, innovatív, szenvedélyes és elegáns - ezek a szavak jellemzik leginkább a tehetséges, fiatal kínai tervezőnő kollekcióit. Kíváncsi vagy, 2015-re milyen szépséges darabokkal készült?

Kitty Chen kínai származású tervezőnő, 2004-ben mutatta be első menyasszonyi ruha kollekcióját, miután 2003-ban Amerikába emigrált. Már tinédzserként is több díjat bezsebelt, miközben a tervezés lassan az élete részévé vált. 2004-ben elindította KITTYCHEN Couture kollekcióját, amelyet még négy másik gyűjtemény követett - a KITTYCHEN, a RED by Kitty Chen, a GLITZ by Kitty Chen és az Ivoire by Kitty Chen.

Kitty Chen Couture Collection 2015

A fantasztikus felsőrészeknek, a modern, finom árnyalatoknak és nőies formáknak köszönhetően ezek a ruhák tökéletesen kiemelik a hölgyek természetes, csillogó szépségét.

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes gyűjteményt!

Könnyű, elegáns sellő, enyhén A vonalú és egyenes szabású darabok, illetve egy fenséges, tüllszoknyás hercegnős modell alkotja a 2015-ös Couture kollekciót.

Tipp: Válassz A vonalú ruhát, ha nem vagy teljesen elégedett az alakoddal - ez a fazon szép dekoltázst és karcsú derekat varázsol.

Mesés felsőrészek szikrázó ékkövekkel, gyöngyökkel és csipkékkel díszítve, merész, mégis elegáns hátkivágásokkal, hátláncokkal és csodaszép csipkepántokkal kombinálva. Láthatunk tüllborításos, háromnegyedes ujjú, nyakba kötött, kerek, V és szív alakban dekoltált, modern spagetti pántos, illetve váll láncokkal kombinált egyedi, szexi modelleket is.

Ivoire Paris Kollekció 2015 by Kitty Chen

Lágy pasztellszínek, a legfinomabb szövetek, kreatív csipkés pántok, szupernőies, elegáns formákkal és nagyszerű, páratlan stílussal ötvözve.

Kíváncsi vagy a teljes kollekcióra? Kattints a galériakép linkjére és gyönyörködj ezekben a csodás ruhákban!

Rövid csipkés ujjú, tüllborítással, pántnélküli, szív alakban dekoltált felsőrészekkel, ékszerhatású övvel vagy éppen romantikus gyöngyös vagy csipkepántokkal kombinált modellekkel találkozhatunk ebben a gyűjteményben. Neked melyik tetszik legjobban?

Csipkéből, selyemből és sifonból megálmodott sellő, test vonalát követő, enyhén A vonalú fazonokat, illetve modern, ultraelegáns trombitaszabású menyasszonyi ruhákat láthatunk.

Tipp: A trombita és szexi sellő fazonokat a homokóra alkatú hölgyeknek ajánljuk!

Kitty Chen Collection 2015

Fényűző kristálydíszítések, hamisítatlan elegancia nőies formákkal ötvözve - ha egy igazán fényűző, egyedi darabra vágysz, akkor ebben a kollekcióban biztosan megtalálod álmaid ruháját!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Fodrokkal, csipkebetétekkel és -borításokkal, hasítékkal izgalmasított klasszikus formák: sellő, trombita és A vonalú fazonokkal találkozhatunk ebben a kollekcióban.

Tipp: Kedveled az elegáns stílust, de a romantikus hangulatról sem szeretnél lemondani: válassz sellőszabású, fodros aljú darabot! Garantáltan Te leszel a nap fénypontja!

Modern, lényegében egyszerű pántos, szív és V alakban dekoltált, illetve csipkés ujjú és míderrel kombinált darabokat láthatunk merész hátmegoldásokkal párosítva. Kreatív hátkivágásról, csillogó hátrészről vagy éppen egy káprázatos gyöngyökkel hímzett pelerinről álmodsz? Kitty Chen kollekciója bőven kínál lehetőséget!

képek forrása: http://kittychencouture.com/