Menyasszonyi ruha - Naeem Khan 2015 kollekciói

Kifinomult, klasszikus design, nőies sziluettek és kreatív, kézzel hímzett díszítések - ettől lesznek a Naeem Khan ruhák exkluzívak és egyediek. Ugye Te is kíváncsi vagy, 2015-ben milyen menyasszonyi ruhákkal készült a tehetséges indiai tervező?

Naeem Khan Indiában született és nőtt fel, majd tinédzserként költözött az Egyesült Államokba. A Halston-on elsajátította a modern, tiszta, időtlenül elegáns design minden formáját, miközben azt saját lendületes, nőies stílusával ötvözte. Így születnek még évről évre ezek a káprázatos ruhák, melyekben a szabadság, a klasszikus elegancia és a játékosság összefonódik.

 

 

Naeem Khan 2015 tavaszi kollekció

Ebben a kollekcióban is tisztán látszik az indiai tervező különleges stílusa, hiszen a klasszikus formákkal párosított különböző textúrájú anyagok és az aprólékosan kidolgozott részletek, mind-mind Naeem Khan kézjegyei.

Tipp: Azoknak a hölgyeknek ajánljuk ezeket a modelleket, akik kedvelik az időtlen eleganciát, ugyanakkor valami egyedire vágynak az esküvőjük napján!

 

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes gyűjteményt!

 

 

 

A gyűjteményben láthatunk egyenes és A vonalú, illetve sellő fazonú ruhákat, ezen belül találkozhatunk egyszerű, lágy esésű sifonból vagy selyemből megálmodott modellekkel is, melyek tökéletesen passzolnak a letisztult, amerikai stílusú elegáns hangulathoz. A csillogó anyagokból készült, illetve káprázatos felsőrészekkel ellátott darabokat pedig a fényűző, ultranőies stílust kedvelő menyasszonyoknak ajánljuk!

 

 

A vállmegoldások igen sokfélék: találkozhatunk pántnélküli, illetve romantikus csipkés vagy csillogó, ezüstös felsőrészekkel, szív és V alakban dekoltált, tüll- vagy csipkeborításos, rövid és hosszú ujjú változatokkal is.

Tipp: Egy merészebb, szexi darabra vágysz? Akkor válassz egy elől szolidan, hátul pedig mélyebben dekoltált darabot! Garantált a lenyűgöző megjelenés!

 

 

Naeem Khan 2015 őszi kollekció

Az őszi kollekcióban meglepően sok merész, modern darabbal találkozhatunk - a tervező páratlan stílusa természetesen itt is visszatükröződik mind az anyagválasztásban, mind a vágásokban és a nőies formákban.

 

Kíváncsi vagy a teljes kollekcióra? Kattints a galériakép linkjére és gyönyörködj ezekben az egyedi ruhákban!

 

 

 

Az elegáns trombita, sellő, egyenes és A vonalú modellek mellett találkozhatunk sok mini ruhával és egy nadrág fazonnal is - modern, különleges és végtelenül nőies.

Tipp: Ha merész vagy és szeretnéd megmutatni az esküvőn a nőies (kicsit lázadó) énedet is, akkor a hagyományos hosszú helyett válassz egy rojtokkal, csillogó díszítéssel vagy éppen egyedi vágásokkal kombinált rövid fazont!

 

 

Ez a gyűjtemény tulajdonképpen felvonultatja az összes irányvonalat, amely az elegáns, nőies stílusba beletartozik - gyönyörű rövid és hosszú ujjak, letisztult szív alakban dekoltált, pántnélküli felsőrészek, egyedi, merész vágásokkal vagy éppen sziromdíszítéssel, illetve csipkés borítással megálmodott darabok...

Neked melyik tetszik legjobban?

 

 

Képek forrása: www.wwd.com, Pinterest.com, naeemkhan.com