Esküvői meghívó trend 2015-ben

Az esküvői meghívók szerepe, hogy a násznépet értesítsük az esküvőről, annak részleteiről, és ez az első dolog, ahol megcsillogtathatjátok stílusotokat és kreativitásotokat. Nézzük, 2015-ben melyek a legszebb, legelegánsabb, legromantikusabb meghívók...

Választhatunk hagyományos, modern, rusztikus, romantikus, kreatív és extrém stílusú meghívókat is - egy kis fantáziával, különleges anyagokkal, egy nem mindennapi formával tökéletesen egyedivé varázsolhatjátok ezt a kelléket is. A jó esküvői meghívó tükrözi a pár stílusát és harmonizál az esküvő stílusával. Rengeteg szín, forma, betűtípus és minta közül válogathatunk - nem is olyan egyszerű a feladat, mint amennyire elsőnek tűnik. Ebben szeretnénk segíteni most Nektek, megmutatjuk, 2015-ben milyen stílusok, formák és díszítési lehetőségek hódítanak!

Elegáns és stílusos esküvői meghívók

Letisztult forma és elegáns design - ez az, amit a leggyakrabban választanak a párok, ezt megspékelhetjük különböző nyomott mintákkal, különleges anyagokkal, betűtípussal vagy éppen egy közös képpel. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, csupán a fantáziátokat kell elengednetek: játssz a színekkel, árnyalatokkal, formákkal, a nyomott és kivágott mintákkal.

Esküvői színtrend 2015

Vintage és rusztikus romantika

Gyönyörű papírból és fából készült meghívók, csipkékkel, gyöngyökkel és természetes motívumokkal kombinálva. A virág, búza és más, a vidéki életre utaló minták nagyon jól mutatnak például fehér, barna, halványsárga és szürke alapon. Rafiával, újságpapírral, csipkékkel, vintage részletekkel még különlegesebbé varázsolhatóak a meghívók. A fő, hogy ragaszkodjunk az egyszerűséghez és a természetességhez, a részletek legyenek elegánsak, egy kicsit romantikusak, vintage stílusúak vagy éppen rusztikusak.

Tipp: Ha nagyon sok információt szeretnénk közölni a vendégekkel, akkor érdemes hajtogatott vagy lapozgatós formát választani!

Extrém meghívók - kreatív ötletek

Az extrém megoldások közé soroljuk a nem mindennapi formát, a repülőjegy, mozijegy, filmszalag, CD és a hasonló, különleges formában készült meghívókat. Ha a pár szeret utazni, akkor egy régi vasúti jegyet vagy hajót formázó darab tökéletes lehet, ha művészetkedvelők, akkor pedig nagyszerű választás lehet egy színház belépőre hasonlító forma... Szóba jöhet még a rovásírás, az ujjlenyomatok és a QR kód is, mint díszítési forma - a lehetőségeknek, csupán a fantáziátok szabhat határt!

Tipp: Kíváncsi vagy a QR kódos esküvői meghívókra vagy még több kreatív meghívó inspirációra vágysz, olvasd el előző anyagainkat is!

DIY esküvői meghívók

DIY, azaz csináld magad! Ha jó a kézügyességed és érzel hozzá egy kis kedvet, akkor akár saját kezűleg is elkészítheted a meghívókat. Amire szükségetek lesz: karton, ragasztó, színes papír, díszítéshez gyöngyök, kövek és amit csak szeretnél, türelem, fantázia és persze a jókedvetek!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg 2015-ös meghívó inspirációinkat!

Következő anyagunkban az esküvői meghívók kiegészítőiről lesz szó, illetve a Webalbum Stúdió ültető és menü kártya, illetve köszönő kártya inspirációit láthatjátok.