Menyasszonyi ruha - Alan Hannah Bridalwear 2015

Páratlan elegancia és nőies lágyság, egyszerűség és klasszikus szépség - ezek az Alan Hannah ruhák. Kíváncsi vagy a legfrissebb kollekcióra? Tarts velünk és kalandozzunk együtt a letisztult, finom nőiesség világában!

Az Alan Hannah Bridalwear ruháit már 1990 óta Marguerite Hannah tervezi. A tehetséges, kreatív tervezőnő Cipruson született, jelenleg pedig az Egyesült Királyságban él. Először csupán a tudomány érdekelte, kiváltképp a kémia, később azonban egy designer mellé került, ahol rengeteg tapasztalatot gyűjtött és betekintést nyert a divatszakmába.

A tervezőnő példaképei olyan ikonok, mint Dior vagy éppen Alexander McQueen - Marguerite is szívesen kísérletezik a klasszikus formákkal, szokatlan részletekkel és a különleges, modern vágásokkal.

Floral Symphony kollekció 2015 by Alan Hannah

Ez a kollekció nem más, mint finom, romantikus árnyalatok, nőies fazonok és egyedi vágások, különleges, elegáns kompozíciója: a tervezőnő mesteri érzékkel kombinálta a lágy anyagokat, a pazar csipkéket, masnikat és a klasszikus vonalakat.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Egyszerű egyenes és enyhén A vonalú ruhákat, illetve ultraelegáns sellő fazonokat láthatunk ebben a gyűjteményben. Neked melyik tetszik legjobban?

Tipp: Az A vonalú fazon igazi "jolly joker", hiszen szinte minden alkaton tökéletesen mutat!

A nőies formákhoz szolid felsőrészek társulnak: találkozhatunk romantikus csupa csipke felsőkkel, pántnélküli, hajtással, stilizált virágmintával, csipkeborítással vagy éppen bő hosszú ujjakkal díszített fazonnal, elegáns boleróval kombinált, rövid ujjú és csónaknyakú darabokkal is.

Tipp: Igazi különlegesség az a modell, amelyet barokkos, levehető körgallér díszít - ha kedveled a feltűnő, extravagáns eleganciát, bátran választhatsz Te is ilyen darabot!

Nézd meg a kollekció bemutatóját is: