Meghívók és kiegészítőik- ültető, menü és köszönő kártya

Fontos, hogy az ültető és menükártyák stílusa passzoljon a meghívók külleméhez, hiszen csak akkor lesz igazán harmonikus az összhatás. A második szempont, amit figyelembe kell vennünk, az pedig az asztal alakja és elrendezése...

Először is az ültető és menü kártyával kapcsolatosan vizsgáljuk meg a helyszínt és az asztalok elrendezését és utána keressük a legjobb megoldást. Ha "L" vagy "U" alakú asztal elrendezés van, akkor az ültető kártya gyakorlatilag elkerülhetetlen bizonyos létszám felett.

Ha kör alakú asztalaink vannak, akkor lehetséges, hogy az asztalszám mellett tüntetjük fel az asztalhoz tartozók nevét és így nem kell külön ültető kártya.

Kör alakú asztal elrendezés esetén:

Mindenkinél szerepel ültető kártya. Az asztalon középen egyben a menü és az asztalszám. A bejáratnál ültető tábla ahol a teremben lévő asztalok sematikus rajza mellett ott szerepelnek az asztalhoz tartozó nevek.

Tipp: Tanácstalan vagy az ültető táblák terén? Látogasd meg oldalunkat: http://eskuvoi.meghivo.hu/category/eskuvoi-ultetotablak/, köszönő ajándék inspirációkért pedig kattints a következő linkre: http://eskuvoi.meghivo.hu/category/dobozkak/

Kör alakú asztal esetében a legjobb, ha minden tányéron vagy poháron elhelyezünk egy köszönő kártyát. Asztalonként egy asztalszám a menüvel pedig éppen elegendő. Nem minden esetben kell mindenkinek ültető kártya, ha a hely engedi, akkor az ültető kártya lehet egyben köszönő kártya is.

"U" alakú asztal elrendezés esetén:

Mindenkinél szerepel ültető kártya. Az ültető kártya hátuljára köszönő szöveget nyomunk, így ez lehet egyben a köszönő kártya is, amit a meghívott hazavihet. 4 meghívottként egy menü kártyát számolhatunk.

Tipp: Még több menükártyáért kattints a következő linkre: http://eskuvoi.meghivo.hu/category/menukartyak/, ha pedig ültető kártya inspirációkat keresel, látogasd meg az alábbi oldalt is: http://eskuvoi.meghivo.hu/category/ultetokartyak/.

Soron következő anyagunkban a vendégkönyvekről, azok stílusáról, díszítésének lehetőségeiről lesz szó.

Webalbum Stúdió Kft.

Telefonszám: +36 70 509 2549
E-mail: info@webalbum.hu
Weboldal: http://eskuvoi.meghivo.hu
Weboldal: http://www.meghivo.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/meghivo.hu

Nyitva tartás:

H – P: 18 – 19 óráig

Sz.: 10 – 14 óráig