Menyasszonyi ruha - Galia Lahav 2015 kollekció

Gazdag csipkék és gyöngyhímzések, lágy textúrák, különleges anyagok és buja fazonok, melyek tökéletesen kiemelik a karcsú vonalakat és csábító idomokat... Ezekben a ruhákban igazi Nőnek érezheted magad a Nagy Napon!

Galia Lahav, orosz tervezőnő több mint 30 éve tervez saját nevével fémjelzett menyasszonyi és couture alkalmi ruhákat, amelyek hatalmas sikert aratnak szerte a világon. Buja formák, fantasztikus anyagok és egyedi, olykor drámai vágások és megoldások jellemzik a modelljeit - Galia már-már művészi módon vegyíti a tökéletesen nőies, romantikus stílusjegyeket és a modern, elegáns vonalakat.

Nézd meg Galia Lahav legfrissebb, szépséges alkalmi ruhacsodáit is!

La Dolce Vita kollekció 2015 by Galia Lahav

Szépséges szövetek, buja formák és romantikus uszályok - a La Dolce Vita, azaz "édes élet" kollekció hűen tükrözi azt a gazdagságot, szenvedélyt és felemelő boldogságot, amit a neve is sugall. Találd meg Te is álmaid menyasszonyi ruháját!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Galia 2015-ös kollekcióját érzéki sellő fazonok és enyhén A vonalú darabok alkotják, és egy nem mindennapi, rövid fazon, amelyet csupa csipkéből álmodtak meg, ami egy kis vintage hangulatot ad a ruhának. Minden modell kivételes, finom anyagból készült, ezáltal biztosítva a mesés, nőies sziluettet.

Tipp: Ha szeretnéd megmutatni érzéki oldaladat a Nagy Napon is, válassz egy elegáns, hasítékkal bolondított fazont!

Az orosz tervezőnő a szexi, testre simuló felsőrészeket csodás dekoltázsokkal, gyöngyökkel, áttetsző és csipkés betétekkel, illetve merész hátkivágásokkal tette még izgalmasabbá.

Tipp: Ha bátor vagy és kedveled a nőies, érzéki stílust, akkor bátran válassz egy hátul merészebben dekoltált darabot, amely 2015-ben is nagyon trendi lesz!

Nézd meg a kollekció bemutatóját is!