Fényűző, elegáns és különleges koszorúslány ruha inspirációk Tarik Ediz-től

A török tervező 2015 tavaszi kollekciója telis-tele van szépséges modellekkel, amelyek akár egy tengerparti, elegáns, nagyszabású esküvőre koszorúslány ruhaként is tökéletesek.

Tarik Ediz-t elmondása szerint mindig lenyűgözte a tervezésnek az a folyamata, amikor a kreativitás és a szakszerűség találkozik, és tökéletes harmóniában olvad össze. Miután mérnökként végzett a főiskolán, belevetette magát legnagyobb szenvedélyébe, a divatba.

1987-ben hozta létre első, saját nevével fémjelzett Tarik Ediz és Tarik Ediz Haute Couture kollekcióját, majd 2013-ban elindította a Tarik Ediz White, menyasszonyi ruha kollekciót. Mérnöki pontossággal tervezett kreációit a legfinomabb anyagokkal párosította és olyan lenyűgöző fazonokkal, amelyek minden Nőből a legtöbbet hozzák ki!

 

Tarik Ediz 2015 tavaszi kollekció

Selyem, organza és csipke, vibráló színek és szexi formák: A vonalú, pántnélküli, csipkés ujjú, sellő fazonú darabok, rövid ruha elegáns mintákkal, áttetsző szoknyarész és merész hátkivágás... Sorolhatnánk még, mitől lesznek ezek a ruhák oly különlegesek, de inkább megmutatjuk!

Még több inspirációért és a teljes tavaszi kollekcióért kattints a galériakép linkjére!


A gyűjtemény egyik fele csupa káprázatos, elegáns és színes modell, amelyeket akár a koszorúslányok is viselhetnek egy nagyszabású, amerikai stílusú menyegzőn. Nagyon sokféle stílus fellelhető: láthatunk vintage hangulatú rojtos és hosszú selyemszoknyás darabokat, csupa csipke mini ruhákat, szexi, test vonalát követő sellő fazonokat.
 


Néhány extravagáns, feketében pompázó darab is helyet kapott a kollekcióban, és annak ellenére, hogy nem éppen egy esküvőhöz illik, egyre többen teszik le a voksukat a fekete koszorúslány ruhák mellett. Mindenképpen azt ajánljuk, csak abban az esetben viseljük ezt a színt, ha biztosak vagyunk benne, hogy a menyasszony sem bánja.
 


Ebben a kollekcióban az ultraelegáns, nőies ruhák mellett találkozhatunk légies, színes kreációkkal is, amelyek akár egy elegánsabb tengerparti esküvőre is kitűnő választás lehet, mint koszorúslány ruha.
 


A romantikus lelkületű hölgyeknek ajánljuk még figyelmébe a halvány rózsaszín, napsárga, tengerzöld és kék csipke felsőket, amelyekhez légies vagy éppen rojtos szoknya társul.
 


Ha kíváncsi vagy a tervező legfrissebb Haute Couture gyűjteményére is, kattints a galériakép linkjére!

 

 


képek forrása: http://www.tarikediz.com/v2015/