Meghívó újdonságok 2015-ben

A meghívó a jegyespár első "hírnöke", ezért fontos, hogy igényes, elegáns, ugyanakkor az esküvő alapstílusához és persze a pár egyéniségéhez passzoljon. Sokan az egyedi megoldásokat kedvelik és vannak, akik inkább az egyszerűséget preferálják...

"Ahány ház, annyi szokás" - szoktuk mondani, és ez a meghívók kiválasztására is igaz. Lehet elegáns, romantikus, visszafogott, rusztikus, vintage vagy éppen extravagáns stílusú is - azonban elsőként mindig a saját ízlésünket és az esküvői témáját kell figyelembe vennünk!

Mivel az esküvő önmagában is egy különleges alkalom, sokan valami rendhagyóra, valami teljesen egyedire vágynak - mind a meghívókat, mind az esküvői tematikáját tekintve... Azoknak, akik hasonló filozófiát vallanak, elhoztunk néhány nem mindennapi megoldást, amit akár át is alakíthatunk, vagy éppen továbbgondolhatunk.

A képek magukért beszélnek...

Harmonikába hajtott esküvői meghívó

Egyszerű, mégis nagyszerű megoldás, ha nem csupán félbe hajtott vagy egyoldalas meghívót választunk, hanem harmonikaszerűen hajtogatott formát. Előnye, hogy izgalmasabb és több szöveg vagy idézet fér rá, miközben ugyanolyan elegáns, mint az egyszerűbb változatok. Feldobhatjuk közös képpel/képekkel, egy szép selyem masnival, de nagyszerűen mutat egy kisebb színes, dombornyomásos vagy fehér borítékban is.

Tipp: A boríték kiválasztásához is nyugodtan használjátok a kreativitásokat: vintage és romantikus esküvőkhöz tökéletesen illenek a virágminták, a pasztellszínek és szívecskék, egy rafiamadzaggal átkötve még rusztikus hangulatot is csempészhetünk a megjelenésébe!

Térképes esküvői meghívó - a többnemzetiségű esküvők kreatív kelléke

Nem csak arra használhatunk térképet, hogy "mutassuk" a vendégeknek az utat az esküvő helyszínére, hanem díszítés céljából is! Bizony-bizony... Nagyon sokféleképpen lehet variálni és nem csak többnemzetiségű esküvőkre tökéletes választás, hanem akkor is, ha például a pár szeret utazni, túrázni, világot látni, stb...

Filmes esküvői meghívó + VIP vacsora jegyek

Lehet szó mozi- vagy színházjegyről, filmszalagról vagy filmplakátról - csupán egy kis kreativitás és fantázia kell hozzá és máris kész a saját, izgalmas esküvői meghívótok! Bármelyik formát választhatjátok, a végeredmény biztosan egyedi lesz, főleg, ha feldobjátok néhány közös, meghitt fotóval is!

"Közhírré tétetik..." - avagy az esküvői újság

Mindig arról álmodtál, hogy egyszer egy újság címlapján mosolyogva lásd viszont Magatokat? Most valóra válhat az álmod, hiszen egy Amerikából indult ötlet alapján akár Ti is elkészíttethetitek saját esküvői meghívótokat újság formájában - csupán a megfelelő szolgáltatót kell megkeresnetek! Szépia vagy fekete-fehér, antik hatású vagy cirkalmas betűtípussal - engedjétek el a fantáziátokat, legyetek kreatívak!

Tipp: A vintage, elegáns és barokkos esküvőkhöz is nagyszerűen illik ez a megoldás!

Még több különleges meghívó inspirációért kattints a galériakép linkjére!