Menyasszonyi ruha - Mark Zunino 2015 kollekció

Mesés anyagok, couture részletek, lenyűgöző dizájn, modern elegancia - Mark Zunino aztán "tudja, mi kell a Nőnek"! Egyszerű, mégis nagyszerű ruhák, melyek között szinte minden hölgy megtalálhatja az alkatának megfelelő darabot!

Mark Zunino, az ünnepelt Los Angeles-i tervező, már több mint 25 éves divattervezői tapasztalatot tudhat a háta mögött. Kezdetben a California-i Pepperdine University reklám szakos tanulója volt, majd a híres televíziós és filmes dizájner, Nolan Miller gyakornokaként tevékenykedett. Több évig finomítgatta művészeti és couture tudását, míg végül 1998-ban megalapította saját márkáját.

Mark Zunino ruháit olyan legendák viselték és viselik a mai napig, mint Sophia Loren, Angelina Jolie, Halle Berry, Gwyneth Paltrow, Demi Moore vagy éppen Brooke Burke. A tervező kizárólag kézzel rajzolt tervei alapján dolgozik, a modellekhez szükséges létező legfinomabb szöveteket pedig a világ minden tájáról szerzi be.

Mark Zunino 2015 Tavaszi kollekció

Egyszerű formák, különleges anyagokkal, finom, aprólékosan kidolgozott részletekkel és egy csipetnyi romantikával párosítva - az összhatás pedig lenyűgöző! Ezekben a ruhákban tényleg úgy érezheted, mintha Te is a vörös szőnyegen lépkednél...

Kattins a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes kollekciót!

A kollekcióban találkozhatunk sellő, trombita, A vonalú, hercegnős, rövid és enyhén aszimmetrikus fazonnal is - a szabásvonalak sokféleségének köszönhetően minden menyasszony megtalálhatja a számára legelőnyösebbet!

Tipp: Ha végképp nem tudsz dönteni, válassz A vonalú ruhát, hiszen az szinte minden alkaton tökéletesen mutat és elrejti az apróbb "szépséghibákat" is!

A szikrázó, gazdag díszítések is megérdemelnek néhány szót, hiszen minden egyes hímzést és rátétet a lehető legrészletesebben dolgoztak ki. A finom, bézs tüllborítás, a tengernyi fodor, a csipkék, szirmok és virágrátétek romantikus hatást, míg a csillogó és lágyan leomló, fényes szövetek, illetve a női test domborulatait kiemelő ezüstös hímzések a fényűző elegancia benyomását keltik.

A klasszikus V, szív és kerek nyakvonalak mellett találkozhatunk spagetti pántos, aszimmetrikus, rövid, illetve hosszú ujjú darabokkal is. Láthatunk fantasztikus csipke és tüllborításokat, amelyek romantikus, ugyanakkor sejtelmes benyomást keltenek - finom báj, egy csipetnyi érzékiséggel fűszerezve.

Tipp: Ha kedveled a modern eleganciát, válassz hátul merészebben dekoltált darabot, amellyel garantáltan elkápráztathatod párodat!