A stílusos esküvői köröm 1. rész - A körömápolás fontossága

Körmeink ápolatlansága épp úgy rontja megjelenésünket, mint például az olyan hajproblémák, mint a zsíros vagy korpás haj. Foglalkozz körmeiddel is, ne csak frizuráddal, hiszen a szép köröm is hozzátartozik az igényes és ápolt megjelenéshez!

Lehet, hogy nem is gondoltál rá, de a menyasszonyok kezén is nagy a hangsúly, hiszen mindenki meg szeretné nézni a gyűrűt, és az esküvői fotókat is el tudja rontani egy lerágott, kopott köröm vagy épp a lenőtt műköröm.

Egyszerű tippek az egészséges körmökhöz:

 • Semmiképpen se rágd a körmöd!
 • Az ujjadról a bőrt ne tépkedd!
 • Kerüld a folyamatos lakkozást, pihentesd néha, mert eltöredezhet a körmöd!
 • A körömágy bőrének kivágását hagyd a manikűrősre! Fájhat és csúnya is lehet, ha nem bízod szakemberre.
 • Ápold kezeidet, használj kézkrémet!
 • A körömlakkot ne kapard le, mert attól is sérülhet a körmöd!

A műkörömről

Az ízléses összhatáshoz kezünk és körmünk ápolására is szánjunk időt. Ha elégedetlen vagy körmeiddel és esetleg hosszabbat szeretnél, a műköröm egy fantasztikus megoldás erre, hiszen még a kisebb szépséghibákon is javíthatunk vele. A műkörmöt tippel vagy építve lehetne elkészíteni, azonban ma már leginkább az épített megoldás kerül alkalmazásra. A jól elkészített műköröm nem kelt művi hatást, sőt miután hosszát és formáját is Te választod meg, ezért igényeidnek megfelelő, szép végeredmény születik.

A műköröm előnyei:

 • A folytonos otthoni lakkozás időigényes, a műköröm viszont elkészítés után hetekig ápolt és esztétikus összhatást kölcsönöz kezünknek.
 • Megerősíti a saját körmöt.
 • Nem tudjuk rágni saját körmünket és a bőrt, így akár le is lehet szokni erről a rossz szokásról.

Saját köröm megerősítése CND Shellac-kal

A műkörmön és a sima lakkozáson kívül más lehetőségük is van az aráknak, ha tartósan szép és ápolt körmöket szeretnének. A CND Shellac olyan minőségi, körömkímélő tartós lakkozást tesz lehetővé, mely hosszas kötési idő és saját körmödnek sérülése nélkül eredményez tökéletes végeredményt. Egy új fejlesztés, mely sérülés nélkül erősíti meg saját körmeid.

Egy egyedülálló technológia, mely ötvözi a jól ismert Uv zselés és egyszerű lakkozás előnyeit, hiszen tartós, mint a lakkzselé, de látványban és érzésben egy hagyományos körömlakk érzetét kelti. Magas fényű lakk, mely leoldása oldószerrel történik és nem reszeléssel, így a leszedés is kíméletesebb. A gél lakk és Shellac közötti jelentős különbség, hogy a Shellac-nál nem szükséges a körmöt az előkészítésnél és a leszedésnél sem megreszelni, mert oldószerrel történik, így a saját körmök károsítása nélkül lehet tartósan gyönyörű körmünk.

Tulajdonságok/Előnyök:

 • Vékonyan felhordható
 • Zéró száradási idő
 • Rugalmas
 • Védi a természetes körmöt
 • Reszelés nélkül felkenhető és leoldható
 • Tartósan gyönyörű köröm legalább 14 napig
 • Hipoallergén és formaldehid-, toluen- és DBP-mentes
 • Egyszerű és gyors a leoldása (max 10 perc)
 • Látványban, érzésben, mint a hagyományos körömlakk

Minden Nő életében az esküvője napja egy központi történés… Válassz minket és a Shellac-ot erre a napra is, mert még a nászutadra is elkísér a szemet gyönyörködtető látvány!

A nagy napra mindenképpen érdemes szakértői kezekre bízni a menyasszonynak a körmeit, hiszen keze is a figyelem középpontjában lesz majd és az összhatás akkor lesz igazán tökéletes, ha körmei is illenek a megjelenés többi eleméhez, melyet megtervezni csak egy tapasztalt kéz- és lábápoló képes. Budai szalonunk esküvői köröm stylist szakembere nagy tapasztalattal rendelkezik az esküvői körmök készítése terén, nagy hangsúlyt fektet a tökéletes összhang megtalálására, mint például hogy a körmök harmonizáljanak a ruhával, a csokorral és a többi kiegészítővel, valamint az esküvő stílusával.

Szalonjainkban használt minőségi alapanyagok, azaz a CND Shellac, BrillBird, Dr. Organic termékek garantálják a menyasszonyoknak életük egyik legfontosabb napjára, hogy körmükkel biztosan nem lesz gond, hiszen esküvői köröm stylistunk nem csak szép, hanem tartós körmöket varázsol az arák számára!

Elérhetőségeink:

Pesti Szalon

1056 Budapest, Belgrád rakpart 26.
Telefon: (1) 318 0410
E-mail: pest@szaboimre.hu
Weboldal: www.szaboimre.hu
Nyitva tartás: H-P 7.00-20.00 szombaton 8.00-14.00

A térképre kattintva nagyíthatod a képet >>

Budai Szalon
1013 Budapest, Krisztina krt. 45.
Telefon: (1) 212 4407
E-mail: buda@szaboimre.hu
Weboldal: www.szaboimre.hu
Nyitva tartás: H-P 8.00-20.00 szombaton 8.00-14.00

A térképre kattintva nagyíthatod a képet >>

Facebook oldalaink:
Szabó Imre Szalonok
Vippartner
Deynique cosmetics
toxSkincare cosmetics

Instragram:
Szabó Imre Szalonok