Menyasszonyi ruha - Sareh Nouri 2015 kollekciói

Klasszikus formák, modern jegyekkel és izgalmas, romantikus részletekkel fűszerezve - a Sareh Nouri menyasszonyi ruhákat a kifinomult, modern elegancia szerelmeseinek ajánljuk!

Sareh Nouri kislány korában eldöntötte, hogy felnőttként esküvői ruhákat fog tervezni, azonban sok más hasonló kisgyerekhez képest ő nem nőtte ki ezt az álmát, sőt megvalósította azt! A tervezőnő a George Mason Egyetemen szerezte meg a grafikus design diplomát, ami segített Sareh-nak megérteni a formák és minták elrendezésének miértjét, szabadidejében pedig lehetővé tette, hogy tanulmányozza a hagyományos perzsa művészetet.

Röviddel ezután Sareh Nouri "betört" a high-end esküvői szalonok és a menyasszonyi ruhatervezők világába. Sikerének kulcsa, hogy couture varrónőkkel és a menyasszonyokkal együttműködve dolgozik, ruháit a legjobb minőségű olasz és francia selymekből, csipkékből készíti. Stílusára nem csupán a kifinomult elegancia, hanem az időtálló és könnyed nőiesség is jellemző.

Sareh Nouri Bridal 2015 Tavaszi kollekció

A tavaszi kollekció a természetes, romantikus szépség és a luxus anyagok harmonikus keveréke: virágok, selymek, szatén organza, csipkék, izgalmas fodrok és lágyan leomló szoknyák.

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes tavaszi kollekciót!

Láthatunk elegáns A vonalú és sellő fazonokat, illetve mesés hercegnős darabokat, köztük egy nem mindennapi orchidea lila, tűzött szoknyás darabot is, amely nagyon előnyös lehet például a halovány bőrű menyasszonyoknak, akiket a fehér még inkább sápaszt!

Tipp: A homokóra alkatú hölgyek bátran választhatnak sellő fazont, amely szépen kiemeli nőies domborulataikat!

Vállmegoldások tekintetében az egyszerű irányvonalat követi a tervező: pántnélküli, szív alakban dekoltált, csónaknyakú, csipkés ujjú és tüllborításos variációk kaptak helyet a kollekcióban. Hátmegoldások között láthatunk szintén csipkével kombinált, illetve merészebben kivágott változatot is.

Sareh Nouri Bridal 2015 Őszi kollekció

Ha két szóval kellene jellemeznem az őszi kollekciót, azt mondanám: finom elegancia. Minőségi, puha anyagok és lágy, nőies formák, amelyeket kicsit vintage hangulatú, izgalmas megoldások tesznek tökéletessé…

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes őszi kollekciót!

Találkozhatunk egyenes szabású, csupa tüllből és csipkéből készült báli ruha és sellő fazonú, illetve A vonalú modellekkel is. A gyűjteményben helyet kapott egy pezsgőszínű, gyöngyökkel díszített enyhén a vonalú és egy ezüstös trombita fazon is - mindkettő a stílusos, időtlen eleganciát képviseli.

Tipp: A terjedelmes szoknyákkal megálmodott hercegnős darabokat a magasabb hölgyeknek ajánljuk, mert az alacsonyabb alkatot optikailag összenyomhatja!

Pántnélküli, csipkeborításos, hosszú vagy éppen rövid ujjú, csipkepántos vagy szív alakban dekoltált darabra vágysz? Válogass bátran a szebbnél szebb darabok között, sőt, a bátor menyasszonyok figyelmébe ajánlom a hátul merészebben kivágott ruhákat, amelyek talán még a tavaszi modelleknél is káprázatosabbak!


képek forrása: http://sarehnouri.com/home/