Ultra elegáns örömanya ruha inspirációk Liancarlo-tól

Színes vagy fekete-fehér, elegáns hosszú és modern rövid fazonok, csipkés és selyem változatok - a Liancarlo alkalmi ruhák között örömanyaként is könnyedén megtalálhatod a hozzád leginkább passzoló kreációt!

A Liancarlo márkát Carlos Ramirez alapította, Miamiban. Habár Carlos ma sikeres menyasszonyi és női divattervező, az út, ami idáig vezette, cseppet sem volt könnyű. Eredetileg építésznek tanult, majd anyja kérésére beiratkozott egy jogi egyetemre. Azonban ahelyett, hogy az egyetem befejezésével egy ügyvédi iroda gyakornokának állt volna, eladta azt a néhány ruha tervet, amelyet még anyja műtermében alkotott. Ezzel a néhány rajzzal kezdődött el karrierje...

A Liancarlo márka az egyik legjobb példa arra, hogy a klasszikus nem feltétlenül unalmas, sőt! Gyönyörű formák, finom csipkékkel, hímzésekkel, puha anyagokkal és pazar díszítésekkel párosítva - a megálmodott ruhák egytől-egyik különlegesek, legyen szó alkalmi vagy menyasszonyi ruháról!

Liancarlo 2015 tavaszi alkalmi ruha kollekció

Ebben a gyűjteményben számos bézs, kék, korall, pink, púder, pezsgő és szürke árnyalatban pompázó darabbal találkozhatunk, sőt még néhány fekete tüllel kombinált modell is helyet kapott.

Még több inspirációért kattints a galériakép linkjére!

Ha Te is kedveled a fiatalos, elegáns stílust, akkor válassz bátran rövid A vonalú vagy testre simuló fazont, amelyet csipkével, szaténnal vagy éppen tüllel kombinált a tervező.

Tipp: Ha nagyszabású esküvőre készülünk, akkor szóba jöhetnek az ultra elegáns, fodrokkal és tüllel díszített sellő fazonok is!

A modern nőiességet kedveled vagy éppen a sikkes eleganciát, netán a visszafogott, ám romantikus darabokat részesíted előnyben? A Liancarlo tavaszi kollekciójában a finom, csipkés ujjaktól, az aszimmetrikus, vállra ejtett, csónaknyakú daraboktól kezdve a tüllborításig és a pántnélküli, szív alakban dekoltált vagy csipkepántos felsőrészig szinte mindent megtalálsz!

Külön kiemelném a fekete alapon fehér virágmotívumokkal vagy más absztrakt mintákkal díszített, sellő, illetve egyenes fazonú darabokat, amelyeket áttetsző tüllszoknyák tesznek éterivé és határtalanul elegánssá... Egy minimál stílusú, nagyszabású esküvőre tökéletes választás lehet bármely modell!