Fiatalos, üde és romantikus koszorúslány ruha kollekció a Watters-től

Színes, elegáns, romantikus és friss - ezek jellemzik leginkább a Watters 2015 tavaszi koszorúslány ruha kollekcióját! Nézd meg Te is ezeket az egyedi kreációkat!

A Watters márka Vatana Watters nevéhez fűződik, aki az 1980-as években különösen nagy hírnévre tett szert fantasztikus menyasszonyi ruháinak köszönhetően. A tervezőnő kizárólag luxus anyagokkal és innovatív, modern designnal dolgozik, a részleteket pedig aprólékosan, kézzel készítik. Vatana célja, hogy kreációi a mai kor szellemét, ugyanakkor az időtlen, nőies eleganciát is tükrözzék. A Watters márka jelenleg magába foglalja az Encore, a Love Marley, a WTOO, a C20 és a Seahorse junior kollekciókat.
 

Watters 2015 tavaszi koszorúslány ruha kollekció

Izgalmas színek és fazonok, romantikus fodrokkal, húzással és szolid felsőrészekkel kombinált darabokkal találkozhatunk ebben a kollekcióban. Minden darab elegáns és nőies, így a koszorúslányok is csinosak lehetnek, ugyanakkor nem terelik el a figyelmet a menyasszonyról.

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!


A romantikus hölgyeknek a csipkés sellő, illetve rövid, testre simuló darabokat, az elegáns, klasszikus stílus kedvelőinek pedig a légies A vonalú, rövid és hosszú darabokat ajánljuk! Minden darab több színben kapható - az idei szezon legtrendibb színei a halványlila, menta, bézs, púderrózsaszín és a baba kék.

Tipp: Nyári, elegáns, tengerparti és tóparti esküvőre is nagyszerű választás lehet egy könnyű anyagú, lágy esésű szoknyával párosított modell!
 


A felsőrészek aránylag visszafogottak, a szemet gyönyörködtető díszítések és a kreatív megoldások egyedivé és gyönyörűvé varázsolnak minden modellt. Láthatunk nyakba kötött, pántnélküli, szív és V alakban dekoltált, spagetti pántos, aszimmetrikus és háromnegyedes ujjú koszorúslány ruhát is.

Tipp: Ha nem tudod eldönteni, melyik vállmegoldás számodra a legelőnyösebb, akkor olvasd el erre vonatkozó, korábbi anyagunkat is!
 

Képek forrása: www.watters.com