Menyasszonyi ruha - Justin Alexander 2015 kollekciói

Kivételes minőség, kiváló stílusban - klasszikus formák, modern díszítések, fantasztikus kiegészítőkkel kombinálva... Ezekben a kollekciókban tökéletes harmóniában olvad össze a modern romantika és az időtlen, hollywoodi csillogás!

A Justin Alexander Amerika és Európa egyik legbefolyásosabb menyasszonyi Divatháza, amelyet 1949-ben alapítottak Brooklynban, New Yorkban. A márka minden egyes darabja maga a megtestesült klasszikus elegancia, miközben romantikus, modern, bájos, szexi és vintage jegyeket is felfedezhetünk bennük. Mindez hogyan érhető el? Kivételes stílusérzékkel, fantasztikus csipkékkel, lenyűgöző formákkal és emlékezetes részletekkel!

 

 

Justin Alexander 2015 kollekció

Finom elegancia, vintage romantikával és gyönyörű formákkal párosítva: minden ruha egy-egy remekmű! Kedveled az 1800-as évek fényűző nőiességét? Akkor ebben a kollekcióban biztosan megtalálod álmaid menyasszonyi ruháját!

 

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes gyűjteményt!

 

 

 

Ahhoz, hogy a díszítéseké legyen a főszerep, a tervezők egyszerű formákat választottak: enyhén a vonalú, tea length, sellő és trombita fazonokat, illetve terjedelmes szoknyával kombinált hercegnős szabást. A lágy, nőies sziluettek a finom sifon, a fényes selyem és szatén, illetve a puha csipke szöveteknek köszönhetőek.

Tipp: A molett menyasszonyok számára az A vonalú darabok a legelőnyösebbek!

 

 

Változatos nyakvonalakkal találkozhatunk: szépséges csipkékkel kombinált pántos, rövid ujjú, csónaknyakú, kerek, V és szív alakban dekoltált és pántnélküli darabok. A gyönyörű hímzések, övszerű kristálydíszítések, gyöngy- és csipkeberakások kiemelik a karcsú, nőies alakot és az arák természetes szépségét.

 

 

Justin Alexander 2015 Signature kollekció

Ebben a gyűjteményben a fényűző eleganciáé a főszerep - az egyszerű fazonok helyét átveszik a karcsú, selyem Dupioni-ból, tüllből és organzából készült modellek.

 

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

 

 

 

Ultranőies A vonalú, trombita, sellő és hercegnős fazonok csodás szoknyarésszel párosítva. Tengernyi fodor, csupa csipke, finom bézs árnyalat, hollywoodi csillogás vagy éppen letisztult vonalak...

Te melyiket választanád?

 

 

A Signature kollekció darabjait még gazdagabb kristály- és gyöngydíszítések, finom hímzések és egyedi részletek teszik még különlegesebbé, sőt! Hátmegoldások tekintetében is merészebbek voltak a tervezők, hiszen láthatunk áttetsző csipkeborításokat, pántokat, gyöngyberakásokat és szexi hátkivágásokat is.

 

 

Az előzőhöz hasonlóan itt is nagyon sokféle vállmegoldással találkozhatunk: V és szív alakú dekoltázsok, csipkéből és tüllből kialakított pántok, csillogó tüllborítások, káprázatos övek, háromnegyedes és rövid ujjú, peplum felsők és fűzővel kombinált modellek.

 

 

Képek forrása: http://www.justinalexanderbridal.com/