Elegáns meghívók és kiegészítőik

Az elegáns stílus az egyik leggyakrabban választott design, hiszen nagyon szép, mutatós megoldások születnek, ha ezt az irányvonalat követjük. Az elegáns meghívóknak is rengeteg fajtája létezik, több színkombináció és forma közül válogathatunk...

Ezen meghívókat a kifinomultság és választékosság jellemzi. Általában kerüljük a harsány színeket a meghívó minden eleme harmonizál egymással. Az elegáns meghívókat a visszafogottság is jellemzi. Nem követi gondolkodás nélkül az aktuális trendeket, irányzatokat.

Ültető kártya, menü kártya, ültető tábla és köszönő ajándékok esetében is ezt a visszafogott irányvonalat követjük. Finom árnyalatok, elegáns hajtások és egyszerű formák jellemzik ezeket a kiegészítőket is, amelyek természetesen fontos, hogy a meghívóhoz és az esküvő alapstílusához is passzoljanak.

Tipp: Elegáns esküvői meghívót szeretnél? Akkor kattints a következő linkre és tekintsd meg mintáinkat és inspirációinkat: http://eskuvoi.meghivo.hu/category/egyoldalas-meghivok/.

Nem érdemes keverni a stílusokat, például a vintage hangulatú, természetes motívumok nem mindig mutatnak jól egy letisztult elegáns dizájnnal és ez fordítva is igaz. Ha inkább az elegáns stílus felé hajlunk, akkor érdemes minden kompozíciót ennek tekintetében kiválasztani - lágy fehér és bézs színek, arannyal, ezüsttel és egyszerű formával párosítva maga a megtestesült stílusosság.

Következő anyagunkban a romantikus esküvői meghívókat, illetve az ültető- és köszönőkártyákat vesszük sorra.

Webalbum Stúdió Kft.

Telefonszám: +36 70 509 2549
E-mail: info@webalbum.hu
Weboldal: http://eskuvoi.meghivo.hu
Weboldal: http://www.meghivo.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/meghivo.hu

Nyitva tartás:

H – P: 18 – 19 óráig

Sz.: 10 – 14 óráig