Menyasszonyi ruha - Yolan Cris 2015 kollekciói

Varázslatos Haute Couture ruhacsodák, melyeket a merész vágások, szupernőies formák és páratlan dizájn tesz tökéletessé... Vintage, bohém, tengerparti és gyönyörű csipkés kreációk - Neked melyik a kedvenced?

A Yolan Cris Divatház tulajdonképpen két személyt takar: Yolanda és Cristina Perez, a kreatív testvérpár 2005-ben döntött úgy, hogy valóra váltják álmukat, hogy különleges, nem mindennapi ruhákat tervezzenek kivételes, egyedi stílusú menyasszonyoknak. Választásuk nem volt meglepő, hiszen édesanyjuknak saját menyasszonyi ruhaszalonja volt, így a nővérek organza, tüll és selyem között nőttek fel.

 

 

Sikerük titka, hogy a hagyományos és az innovatív stílust ötvözve, a legapróbb részleteket is megtervezve, kiváló minőségű európai szövetekből készítik egyedi kreációikat.

 

Nézd meg a Yolan Cris 2015-ös kampányvideóját is!

 

Yolan Cris Vintage Couture kollekció 2015

Hagyományos formák, fényűző eleganciával, modern és vintage jegyekkel fűszerezve – ebben a kollekcióban csupa lenyűgöző, nem mindennapi darab várja a vintage stílust kedvelő hölgyeket!

 

Kíváncsi vagy a teljes kollekcióra? Kattints a galériakép linkjére és gyönyörködj Te is ezekben a vintage csodákban!

 

 

 

Klasszikus A vonalú, sellő, trombita és egyenes szabású modellek, hasítékkal, légies anyagból vagy éppen csupa csipkéből. Romantikus vagy fényűző elegancia? Neked melyik tetszik jobban?

 

 

A felsőrészek nem csak hogy nőiesek, olykor szexik és csábítóak is - V és szív alakú dekoltázsok, denevér- vagy csipkeujjú, magasított nyakvonalú darabok merész hátkivágással, aranyszínű fém övvel vagy éppen tüllel kombinálva.

Tipp: Ha bátor menyasszony vagy, válassz egy hátul mélyen dekoltált darabot, amely 2015-ben is nagyon sikkes lesz!

 

 

Yolan Cris Lace Couture kollekció 2015

Szereted a csábító csipke holmikat, az elegáns, nőies stílus szerelmese vagy? Akkor ezeket a ruhákat Neked találták ki! Gyönyörű, a nőies alakot kiemelő formák, bonyolult, káprázatos csipkék és innovatív, kreatív stílus...

 

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes Lace Couture gyűjteményt!

 

 

 

Szexi sellő, A vonalú és aszimmetrikus fazonok, pazar, olykor áttetsző szövetekből, mint például a pasztell selyem, a francia Chantilly csipke és a hímzett selyem-tüll kombinációja.

Tipp: Az aszimmetrikus, vagyis elől rövid, hátul hosszú, uszályos fazon 2015-ben is nagyon trendi lesz!

 

 

Romantikus vágott csipkével és tüllborítással kombinált hosszú ujjú, nyakba kötött, buggyos ujjú és ujjatlan darabokat is láthatunk. Bár a megoldások egyszerűnek tűnnek, az anyagok különlegesek és sokat sejtetőek, éppen ezért csak akkor válassz ilyen merész modellt, ha biztos vagy a dolgodban!

 

 

Yolan Cris Boho Couture kollekció 2015

Frissesség és szabadság, fiatalos báj és romantikus elegancia - mindez egyetlen kollekcióban. Ezek a ruhák üdék és nőiesek, bármely modell tökéletes választás egy romantikus, bohém vagy természetes stílusú, nyári esküvőre!

 

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes gyűjteményt!

 

 

 

Lágyan leomló, légies A vonalú és aszimmetrikus szoknyákkal párosított modellek a lehető legfinomabb szövetekből, egyszerű, ám romantikus megoldásokkal tökéletesítve.

Tipp: Ha kedveled a természetes, ugyanakkor romantikus és nőies stílust, akkor bátran válassz egy bohém, len szálakkal és pamuttal kombinált darabot!

 

 

A vállmegoldásokra szintén az egyszerűség jellemző, de feltűnnek a couture részletek is: láthatunk V alakban dekoltált, spagetti pántos, nyakba kötött, csipkével, illetve selyemmel kombinált hosszú és denevérujjú darabokat is.

 

 

Yolan Cris Ethnic Couture kollekció 2015

A tervezőpáros sosem szűkölködött kreativitásban és eredetiségben, úgyhogy nem is annyira meglepő, hogy ezzel a fantasztikus, egzotikus kollekcióval mennyire a szívünkbe lopta magát! Tengerparti vagy bohém esküvőt tervezel, kedveled a különleges, indián stílusú darabokat? Akkor bizony az Ethnic kollekció a Neked való!

 

A galériaképre kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

 

 

 

Jórészt a test vonalát követő, horgolt sellő fazonokkal találkozhatunk ebben a gyűjteményben, illetve néhány romantikus A vonalú és egyenes szabású darab is helyet kapott.

 

 

A nyakvonalak mondhatni visszafogottak, ugyanakkor nagyon izgalmasak is, ha más miatt nem, hát a különleges anyagkombinációk miatt. Láthatunk hosszú ujjú. ujjatlan, nyakba kötős, vékony pántos és V alakban dekoltált modelleket, amelyeket merész hátkivágások tesznek még izgalmasabbá.

 

 

 

képek forrása: http://www.yolancris.com/