Romantikus meghívók és kiegészítőik

A romantikus stílus örök kedvenc azon hölgyek körében, akik nem csupán eleganciára vágynak, hanem otthonos, idillikus hangulatra, egyszerűségre, amely egyben pompás, kedves és nőies.

Romantikus meghívók esetén a szerelem érzésének kifejezése központi helyet foglal el. Ezt az érzést rendkívül sokféle képen lehet megjeleníteni és érzékeltetni: két összefonódó szív vagy egyetlen szívforma, egy ifjú pár kézen fogva, lekerekített formák - mind romantikus hatást keltenek a meghívón.

Nagyon jól mutatnak ehhez a stílushoz a finom pirosas, lilás, halvány rózsaszínes árnyalatok, a kacskaringós, virágos motívumok és régies betűtípusok is - fontos viszont, hogy ne vigyük túlzásba, hiszen akkor könnyen meglehet, hogy felborul a harmónia.

Több száz képes galériánkban biztosan találtok olyan mintát, ami ezt az érzést a legjobban kifejezi Számotokra. Romantikus meghívók esetében a kiegészítők is, mint az ültető kártya, menü kártya, ültető tábla és a köszönő ajándékok is ugyanazt a romantikus hangulatot kell, hogy megjelenítsék.

Tipp: Még több romantikus hangulatú meghívóért látogasd meg oldalunkat: http://eskuvoi.meghivo.hu/lila-tasakos-eskuvoi-meghivo/.

Minisorozatunk következő részében a vintage meghívókról és kiegészítőikről lesz szó.

Webalbum Stúdió Kft.

Telefonszám: +36 70 509 2549
E-mail: info@webalbum.hu
Weboldal: http://eskuvoi.meghivo.hu
Weboldal: http://www.meghivo.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/meghivo.hu

Nyitva tartás:

H – P: 18 – 19 óráig

Sz.: 10 – 14 óráig