Szépséges alkalmi ruha inspirációk a Ralph Lauren-től

A Ralph Lauren 2015 tavaszi ready-to-wear kollekciójában csupa olyan darabbal találkozhatunk, amelyek akár stílusos, modern örömanya ruháknak is beillenek. Egy Ralph Lauren modell kitűnő választás lehet egy elegáns, modern, nagyvárosi menyegzőre is...

Az ikonikus dizájner, Ralph Lauren saját nevével fémjelzett márkáját szinte mindenki ismeri a világon. Minden a Polo kollekcióval kezdődött, amikor is az amerikai tervező "Polo" logóval ellátott, rövid ujjú, férfi pamut pólókat dobott a piacra, 24 színben. Bár a gyűjtemény csak később kapta meg a Polo elnevezést, ez a luxus ruházati vonal hatalmas sikert aratott, ami lehetővé tette, hogy kiszélesítsék a palettát.

A Ralph Lauren márka több mint negyven éves fennállása óta rengeteg díjat bezsebelt, és ma már női, férfi, gyermek ruházattal, parfümökkel, kiegészítőkkel, cipőkkel, sőt még lakberendezési tárgyakkal is foglalkozik.

Ralph Lauren 2015 tavaszi Ready to wear kollekció

Ezt a gyűjteményt a szafari és a japán viseletek ihlették - főleg a színekben és a szabásokban tükröződik a laza, modern elegancia, az egyediség és a természetesség.

Bár nagyrészt kiskabátokkal, overallokkal és sokzsebes szafari kabátokkal találkozhatunk, azért akadnak nagyon nőies darabok is, amelyeket bátran viselhetünk olyan különleges alkalmakon is, mint például egy nagyszabású, elegáns esküvő.

Még több Ralph Lauren alkalmi ruhainspirációért kattints a galériakép linkjére!

Örömanyaként nem csupán az a cél, hogy "viseljünk valamit", hiszen az, hogy ne öltözzünk túl a menyasszonynál nem jelenti feltétlenül azt is, hogy ne lehetnénk csinosak és elegánsak. Ebben a kollekcióban a modern nőiesség és a klasszikus elegancia összefonódik, ami lehetőséget nyújt az édesanyáknak, hogy megmutassák kifinomult egyéniségüket.

Khaki, csokoládébarna, vibráló narancs, sápadt zöld és halvány napsárga ruhákat láthatunk ebben a gyűjteményben. A formák tekintetében találkozhatunk ceruzaszoknyákkal, légies A vonalú, elegáns sellő fazonú és egyenes szabású szoknyákkal, nadrágkosztümökkel.

Tipp: A kollekcióban találkozhatunk gyönyörű, hófehér ruhacsodákkal is: tudjuk, hogy a fehér szín a menyasszonyé, viszont a fazont és a szabásvonalat bátran ellesheted!

A vállmegoldások és dekoltázsok elegánsak és viszonylag egyszerűek: rövid, illetve hosszú ujjú, vállra ejtett, aszimmetrikus és pántos, kerek és V alakban kivágott modelleket láthatunk, melyeket könnyedén feldobhatunk egy hangsúlyosabb fülbevalóval vagy nyakékkel.

Nézd meg a kollekció bemutatóját is: