Menyasszonyi ruha - Anne Bowen 2015 kollekció

Klasszikus és modern formák, finom díszítések, romantikus részletek és tökéletes kivitelezés jellemzi az Anne Bowen menyasszonyi ruhákat. Ugye Te is kíváncsi vagy legfrissebb kollekciójára?

Anne Bowen nagyon fiatalon kezdte a tervezést, bátran kísérletezett a formákkal, a merész színekkel, textúrákkal, vágásokkal. Munkái ehhez képest nagyon kifinomultak, a formák egyszerűek, a díszítések pedig szépen megmunkáltak. Első kollekciójával 1999-ben debütált, amelyet több kiskereskedő is megvásárolt -mint például a Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus és még sokan mások.

Anne manapság olyan hírességeknek tervez ruhákat, mint Britney Spears, Beyonce, Cameron Diaz, Jessica Alba és Angelina Jolie, sőt az Oscar-on, a Golden Globe-on és a Canne-i filmfesztiválon is találkozhatunk a kreációival.

Anne Bowen 2015 őszi-téli kollekció

Az egyszerű szoknyák és a gazdagon díszített felsőrészek csodás kontrasztot teremtenek, illetve vannak olyan modellek is, amelyeken a díszítések vízesésszerűen futnak végig, csillogó, elegáns hangulatot teremtve. Kifinomult, gyönyörű modellek a modern romantika szerelemeseinek!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

A kollekciót elegáns A vonalú és sellő fazonok alkotják, illetve néhány aszimmetrikus, rövid fazon, amelyek fiatalosak és üdék - tökéletes választás lehet, ha romantikus, modern esküvőt tervezünk.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb!

A vállmegoldások között láthatunk spagetti pántos, V és szív alakban dekoltált, csillogó, hímzett tüllel kombinált hátkivágásokat, illetve ejtett vállú, pántnélküli darabokat is.

Tipp: Ősszel, amikor már hűvösebbek az esték, bármelyik fazont kombinálhatjuk egy csinos pelerinnel!

képek forrása: http://www.annebowen.com/