Menyasszonyi ruha - Anne Bowen 2015 kollekció

Menyasszonyi ruha - Anne Bowen 2015 kollekció

Anne Bowen nagyon fiatalon kezdte a tervezést, bátran kísérletezett a formákkal, a merész színekkel, textúrákkal, vágásokkal. Munkái ehhez képest nagyon kifinomultak, a formák egyszerűek, a díszítések pedig szépen megmunkáltak. Első kollekciójával 1999-ben debütált, amelyet több kiskereskedő is megvásárolt -mint például a Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus és még sokan mások.

Anne manapság olyan hírességeknek tervez ruhákat, mint Britney Spears, Beyonce, Cameron Diaz, Jessica Alba és Angelina Jolie, sőt az Oscar-on, a Golden Globe-on és a Canne-i filmfesztiválon is találkozhatunk a kreációival.

Anne Bowen 2015 őszi-téli kollekció

Az egyszerű szoknyák és a gazdagon díszített felsőrészek csodás kontrasztot teremtenek, illetve vannak olyan modellek is, amelyeken a díszítések vízesésszerűen futnak végig, csillogó, elegáns hangulatot teremtve. Kifinomult, gyönyörű modellek a modern romantika szerelemeseinek!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

A kollekciót elegáns A vonalú és sellő fazonok alkotják, illetve néhány aszimmetrikus, rövid fazon, amelyek fiatalosak és üdék - tökéletes választás lehet, ha romantikus, modern esküvőt tervezünk.

Tipp: A sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb!

A vállmegoldások között láthatunk spagetti pántos, V és szív alakban dekoltált, csillogó, hímzett tüllel kombinált hátkivágásokat, illetve ejtett vállú, pántnélküli darabokat is.

Tipp: Ősszel, amikor már hűvösebbek az esték, bármelyik fazont kombinálhatjuk egy csinos pelerinnel!

képek forrása: http://www.annebowen.com/