Menyasszonyi ruha - Liancarlo 2015 kollekciói

Időtlen, klasszikus elegancia, modern jegyekkel és finom, nőies részletekkel kombinálva - ez az, amitől a Liancarlo ruhák igazán egyediek és nagyszerűek lesznek! Nézd meg Te is a legújabb kollekciókat!

A Liancarlo márkát Carlos Ramirez alapította, Miamiban. Habár Carlos ma sikeres menyasszonyi és női divattervező, az út, ami idáig vezette, cseppet sem volt könnyű. Eredetileg építésznek tanult, majd anyja kérésére beiratkozott egy jogi egyetemre. Azonban ahelyett, hogy az egyetem befejezésével egy ügyvédi iroda gyakornokának állt volna, eladta azt a néhány ruha tervet, amelyet még anyja műtermében alkotott. Ezzel a néhány rajzzal kezdődött el karrierje...

A Liancarlo márka az egyik legjobb példa arra, hogy a klasszikus nem feltétlenül unalmas, sőt! Gyönyörű formák, finom csipkékkel, hímzésekkel, puha anyagokkal és pazar díszítésekkel párosítva - a megálmodott ruhák egytől-egyik különlegesek.

Liancarlo 2015 tavaszi kollekció

A tervező fantasztikus kreativitással alakítja át a klasszikus formákat egyfajta műalkotásokká, és játszik a réteges szövetekkel, a finom, virágos applikációkkal és ezüstös, övszerű díszítésekkel...

Kattins a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes tavaszi kollekciót!

Gyönyörű sellő, trombita és A vonalú fazonokat láthatunk, romantikus tüllszoknyával, apró fodrokkal, csipkés felsőszoknyával vagy éppen pazar gyöngyökkel - Te melyiket választanád?

Pántnélküli vagy csipkepántos, szív vagy V alakban dekoltált, rövid ujjú vagy hátul merészen dekoltált - egyszerűek, romantikusak, ugyanakkor páratlanul elegánsak ezek a felsőrészek!

Tipp: A V alakban kivágott modellek a szélesebb vállú hölgyeknek nagyon előnyös lehet, hiszen optikailag keskenyítik a felsőtestet!

Liancarlo 2015 őszi kollekció

A Liancarlo legújabb kollekciójában még több és még izgalmasabb csipkés ruhával találkozhatunk: klasszikus fehér, elefántcsont, ezüst és pezsgő színek uralják ezt a kollekciót!

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes őszi gyűjteményt is!

Az időtlenül elegáns A vonalú darabok mellett láthatunk modern mini, sellő és szexi trombita fazont is. A különleges, antik hatású, nyomott mintás anyagok, illetve a káprázatos csipkék egyedi vintage hangulatot kölcsönöznek a modelleknek.

Tipp: A trombita, csakúgy, mint a sellő fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb, hiszen szépen kiemeli a buja, nőies idomokat!

Egyszerűség és klasszikus elegancia egy csipetnyi nőies rafinériával kombinálva: szív alakú dekoltázsok, csónak kivágások, gyönyörű csipkeborítások és romantikus hátmegoldások.

Tipp: Tudd meg melyik felsőrész számodra a legelőnyösebb! Olvasd el erre vonatkozó cikkünket is!