Menyasszonyi ruha - Watters 2015 kollekció

Klasszikus, nőies sziluettek, innovatív design és káprázatos hímzések - a Watters kollekciók telis-tele vannak igényesen kidolgozott, modern és romantikus ruhákkal! Kíváncsi vagy a legfrissebb menyasszonyi ruha kollekcióra?

A Watters márka Vatana Watters nevéhez fűződik, aki az 1980-as években különösen nagy hírnévre tett szert fantasztikus menyasszonyi ruháinak köszönhetően. A tervezőnő kizárólag luxus anyagokkal és innovatív, modern designnal dolgozik, a részleteket pedig aprólékosan, kézzel készítik. Vatana célja, hogy kreációi a mai kor szellemét, ugyanakkor az időtlen, nőies eleganciát is tükrözzék. A Watters márka jelenleg magába foglalja az Encore, a Love Marley, a WTOO, a C20 és a Seahorse junior kollekciókat.

Watters 2015 tavaszi menyasszonyi ruha kollekció

Klasszikus formák és időtlen elegancia egy cseppnyi modernitással, luxussal és romantikával fűszerezve… A fantasztikus díszítések nem csak izgalmassá, hanem egyedivé is varázsolnak minden egyes darabot!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes tavaszi kollekciót!

Találkozhatunk csábító, csipkés sellő fazonokkal, A vonalú darabokkal, lágy esésű tüllszoknyával, fodrokkal vagy éppen sifonnal párosítva, derékhangsúlyos és ekrü árnyalatú modellekkel is. Neked melyik a kedvenced?

Tipp: Az A vonalú darabok, szinte minden alkaton tökéletesen mutatnak!

Láthatunk modern, csipkével kombinált és pánt nélküli, szív alakban dekoltált felsőrészeket is, ugyanakkor a romantikus tüllborítások és az érzéki nyakvonalak sem maradhatnak el.

Csillogó kristályokkal, bámulatos, kerek nyakvonallal, karcsúsító míderrel, bájos ejtett vállakkal vagy éppen vintage hatású csipkés ujjakkal megálmodott menyasszonyi ruhára vágysz? Akkor válogass a Watters csodás tavaszi modelljei között!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a Watters legújabb koszorúslány ruha kollekcióját is!