Magyaros meghívók és kiegészítőik

Kalocsai hímzés, Zsolnay porcelán, Matyó hímzés, Kalotaszeg, csárdás, Halasi csipke és még sorolhatnánk - rengeteg olyan hungarikum van, amelyből inspirálódhatunk. Miért ne készülhetne a meghívó is eredeti magyar designnal?

Aki szeretné a magyaros motívumokat megjeleníteni az esküvőjén, az minden apró részletet is szeretne ebben a stílusban viszontlátni. Kétféle megoldást tudunk kínálni. Az egyik, amikor a meghívóra nyomtatott mintával utalunk az adott magyarországi tájegységre. Például: kalocsai minta.

Ebben az esetben igen sok lehetőségünk van, mind szín, mind a minta tekintetében. Gondoljuk csak bele, hogy mennyi helyről tudunk ötletet meríteni. (Buzsák, Kalotaszeg, Tard, Drávaszög stb.)

A másik megoldás, amikor az adott mintát az arra a tájegységre jellemző színű kartonból kivágjuk. És ebben a kivágott mintában helyezzük el a meghívót. Természetesen minden esetben a meghívóhoz illő ültető kártyát és menü kártyát is el tudjuk készíteni.

Tipp: Felkeltettük az érdeklődésedet? Látogasd meg oldalunkat és tudj meg még többet a magyaros meghívókról: http://eskuvoi.meghivo.hu/category/magyaros-meghivok/.

Soron következő anyagunkban az extrém megoldásokat vesszük sorra, hiszen nem minden elégedik meg a hagyományos meghívókkal...

Webalbum Stúdió Kft.

Telefonszám: +36 70 509 2549
E-mail: info@webalbum.hu
Weboldal: http://eskuvoi.meghivo.hu
Weboldal: http://www.meghivo.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/meghivo.hu

Nyitva tartás:

H – P: 18 – 19 óráig

Sz.: 10 – 14 óráig