Menyasszonyi ruha - Kenneth Winston 2015 kollekciói

Meseszép menyasszonyi ruhák, amelyek a klasszikus elegancia és a finom, modern nőiesség ötvözéséből született - a Kenneth Winston kollekciókban minden hölgy megtalálhatja álmai kreációját, hiszen a tervezők a molett arákra is gondoltak!

A Kenneth Winston a Private Label by G Divatház egyik legkiemelkedőbb márkája, amely közel 30 éves tapasztalatra és elismerésre tekint vissza. Tökéletes design és illeszkedés, kiváló minőségű anyagok, gyönyörű díszítések, egyedülálló áron - ezeknek köszönhető a töretlen siker. A beépített, olykor csipkés míderek, nem csak karcsúsító hatásuk miatt közkedveltek, hanem mert tartást is adnak, illetve egyedi és romantikus hatást kölcsönöznek a menyasszonyok megjelenésének. Mégis, a ruhák különlegessége és szépsége az aprólékos, kézzel készített káprázatos hímzésekben, rafinált hajtásokban, illetve az ékszerhatású kristályberakásokban rejlik.

 

 

Kenneth Winston 2015 kollekció

Káprázatos és romantikus csillogás, melyek a gazdag kristályhímzéseknek, csábító kivágásoknak és klasszikus formáknak köszönhető - minden darab igazi különlegesség! Bátran ajánljuk minden arának, aki kedveli az elegáns, fényűző, romantikus és nőies modelleket!

 

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes káprázatos kollekciót!

 

 

 

Bájos A vonalú, hercegnős, sellő és trombita fazonok, libbenő selyemszoknyával vagy több réteg, áttetsző tüllel és természetesen az elmaradhatatlan csipkeborításokkal és berakásokkal! Ennyi szemet gyönyörködtető darab közül igazán nehéz lesz választani!

Tipp: Szereted a klasszikus eleganciát? Akkor válassz egy egyszerű vonalvezetésű, fényes szaténból és csipkéből készült modellt!

 

 

A vállmegoldások tekintetében annyira széles a választék, hogy szinte lehetetlen felsorolni minden fazont és variációt, ezért csupán néhányat emelik ki: szív alakú dekoltázsokat, rövid csipkés ujjakkal párosítva, csillogó tüllborításokat, romantikus pántos, V alakban dekoltált, pántnélküli, fenséges, hosszú csipkés ujjú darabokat és pazar ékkövekkel ékített felsőrészeket láthatunk.

 

 

A csodálatos hátkivágásokat külön kiemelném még, hiszen nem mindennapi megoldásokat láthatunk: csillogó tüllborítások, kreatív vágásokkal, bonyolult csipkével, ékszerhatású díszítésekkel, illetve szemkápráztató hímzésekkel kombinált modellek.

 

 

Kenneth Winston 2015 Premiere kollekció

Kevesebb díszítés, egyszerűbb formák ugyanazzal a páratlan nőiességgel kombinálva! Ezt a kollekciót azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik kedvelik a letisztult vonalakat és az időtlen eleganciát.

 

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a kollekció többi darabját is!

 

 

 

Finom fodrokkal, tűzésekkel, hajtásokkal és uszállyal izgalmasított sellő, trombita és A vonalú darabokkal találkozhatunk, amelyek kevésbé romantikusabbak, mint az előző gyűjteményben látottak, sokkal inkább kifinomultabbak.

Tipp: A sellő és trombita fazon a homokóra alkatú hölgyeknek a legelőnyösebb!

 

 

Míg a pántnélküli, szív alakban dekoltált, gyönyörű hímzésekkel díszített, illetve tüllborításokkal és hajtásokkal ékített mellrésszel kombinált modellek a romantikus nőiességet képviselik, addig az egyszerű, fűzős hátrészek a klasszikus elegancia benyomását keltik.

Neked melyik a kedvenced?

 

 

Femme by Kenneth Winston 2015 kollekció

A Femme kollekció kifejezetten a molett arák számára készült, hiszen nem csak a karcsú hölgyek, hanem a teltebb idomokkal rendelkező menyasszonyok is lehetnek nőiesek, elegánsak és szexik életük Nagy Napján!

 

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes Femme kollekciót!

 

 

 

A kollekciót javarészt káprázatos hercegnős és A vonalú darabok alkotják, amelyeket a legfinomabb csipkékkel, fényes selyemmel, szaténnal és puha tüllel kombináltak. A bátor hölgyeknek, akik büszkén szeretnék megmutatni teltkarcsú alakjukat, ajánljuk a csábító trombita és módosított A vonalú fazont, amelyek esetében a derékrész alatt kezd el bővülni a szoknyarész.

 

 

Minden darabot míderrel kombináltak a tervezők, így nem csak a tökéletes tartás, hanem a karcsú derék és a csodás dekoltázs is garantált! Találkozhatunk pántnélküli szív alakban dekoltált darabokkal, amelyek mellrészét káprázatos ékkövek díszítik, illetve tüllel és csipkével megálmodott, pántos, V alakban kivágott és hímzett borítással ellátott variációval is.

 

Képek forrása: https://hu.pinterest.com/kenneth_winston, www.kennethwinston.com