A stílusos esküvői köröm 2. rész - Bio és organikus kéz- és lábápolás

Legyen a Nagy Napodon a megjelenésed minden részlete tökéletes! Az ápolt külsőhöz hozzátartozik az is, hogy körmök is egészségesek és szépek...

Azoknak a menyasszonynak akik, semmiképpen sem szeretnének műkörmöt, nekik is van lehetőségük igényes, szépen elkészített körmökkel állni életük választottja elé, kéz és lábápolási szolgáltatásaink, azon belül is a manikűr szolgáltatásaink segítségével.

Bio és organikus kéz- és lábápolási kezelések a tudatos menyasszonyoknak

Szolgáltatásainkhoz használt anyagokat és kozmetikumokat mindig tudatosan a Vendégeket figyelembe véve válasszuk meg, hogy azoknak minél több előnye és pozitív hatása legyen, mellőzve az esetleges káros hatásokat. Elköteleződtünk a kiváló minőség és a vezető innováció mellett, valamint fontos számunkra, hogy az adott termék a szervezetre ne legyen káros, ezért minden területen megteremtjük a természetesebb megoldásokat. Termékkínálatunkkal, konzultációs szolgáltatásainkkal és teljes körű információnyújtással igyekszünk minden vendéget a Tudatos Választás felé terelni, hiszen a kozmetikai termékek esetében is fontos, hogy természetes hatóanyag tartalmú termékeket válasszanak.

Kéz és lábápolás esetében is a biora szavazunk, így szalonunkban van lehetőség egyedülálló bio és organikus kezelések igénybe vételére is. Kizárólag természetes kozmetikumok segítségével végzünk exkluzív kéz és lábápoló, illetve méregtelenítő kezeléseket, melyet a Dr. Organic termékek felhasználásával teszünk, amely csak a legnemesebb természetes és organikus hatóanyagokat hasznosítja.

A szépségápolásban több olyan felhasznált anyag is van, mely káros lehet főleg a bőrünkre, de akár a teljes szervezetünket is veszélyeztethetik. A mesterségesen előállított természetazonos anyagok sem teljes úgy hatnak a szervezetre, mint a növények hatóanyagai. Szalonjainkban kéz és bőrápolási szolgáltatásainkat Dr. Organic termékekkel végezzük, melyek olyan egyedülálló, természetes készítmények, amelyek attraktív és praktikus csomagolásuknak, továbbá rendkívüli összetevőiknek köszönhetik töretlen sikerüket. A Dr. Organic csak a legnemesebb természetes és organikus alapanyagokat használja fel készítményeihez, amely a világ legkülönbözőbb részeiről kerül szigorú minőségellenőrzés után a termékekbe.

Többféle manikűr csomagot is kínálunk, melyek közül választhatnak a szépülni vágyó menyasszonyok, így a tudatos hölgyek is megtalálhatják a számukra tökéleteset:

Bio Luxus manikűr

A manikűr a köröm formázását, illetve igény szerinti rövidítését, a körömágy bőrének kivágását, valamint a kezek organikus és bio termékekkel való kényeztetését tartalmazza.

 • organikus spa kézfürdő
 • biokéz-peeling
 • felesleges bőr eltávolítása,formázás,alakítás
 • bio hidratáló kéz pakolás
 • kézmasszázs

Paraffinos kéz- és lábápolás, helyben készített biopeelinggel és pakolással

Hamarosan itt a jó idő, a mezítlábas esküvők ideje! Ápold lábadat is az esküvőd előtt, egy olyan kezeléssel, mely természetes hatóanyagokkal veszi fel a harcot a durva és berepedezett bőr kellemetlenségeivel.

A paraffin azért kiváló alapanyag a kezelésekhez, mert hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, ezáltal pedig lehetővé teszi a hidratáló krémek mélyebb felszívódását. A paraffinos kezelés a kezekre és a lábakra is jótékony hatással van és a legszárazabb bőrt is újra puhává varázsolja.

Paraffinos lábápoló kezelésünk során bio anyagok felhasználásával tesszük tökéletessé a menyasszonyok lábát és kezét. Ápolni csak a megtisztított bőrfelültet lehet, ezért a kezelés során biopeelinggel tesszük makulátlan tisztává az ara lábát. A biopeeling a természet erejével, gyógynövényekkel, illó olajokkal és tengeri sóval készíti fel a lábat a további készítmények mélyebb befogadására.

A paraffinos lábápolás menete

 • Lefertőtlenítjük a lábakat, majd pedikűr géppel átcsiszoljuk
 • Helyben készített biopeeling felhelyezése, mely tengeri sót és illóolajokat is tartalmaz
 • Masszírozás helyben készített kakaóvajas illóolajos pakolással
 • A lábakat felmelegített paraffinba mártjuk
 • A meleg hatására jobban beszívódnak a hatóanyagok, ezért egyszer használatos műanyag zacskót húzunk rá, majd meleg plédbe csomagoljuk
 • 15 perc elteltével, amikor a hatóanyagok beszívódtak és a paraffin kihűlt, lehúzzuk a lábakról.

Az eredmény pedig tökéletes, sima és puha bőr a menyasszonyoknak.

Szabó Imre Szalonok az igényes férfiak szolgálatában

Az esküvő nem csak a menyasszonyról szól, ezért Mi is gondoltunk a vőlegényekre! A vőlegények keze ugyanúgy látszani fog a fotókon és a ceremónián is, ezért fontos, hogy az Ő kezük is ápolt legyen. Férfiak számára a japán manikűrt szoktuk ajánlani, mert ez a lehető legtermészetesebb eljárás.

A kezelés lényege a körömlemezek méhviaszos ápolása, így alkalmas a töredezésre hajlamos körmök rendbe tételére. A japán manikűr nagyon gyorsan helyrehozza a túlzottan igénybe vett, gyenge, töredező körmöket is. A kezelést 2-3 hetente javasolt elvégezni.

Három ok a japán manikűr mellett:

 • Képes visszaadni a körmök természetes fényét
 • Elősegíti a természetes körömnövekedést
 • A kezelés hatására körmük erősebbek és fényesebbek lesznek

Elérhetőségeink:

Pesti Szalon

1056 Budapest, Belgrád rakpart 26.
Telefon: (1) 318 0410
E-mail: pest@szaboimre.hu
Weboldal: www.szaboimre.hu
Nyitva tartás: H-P 7.00-20.00 szombaton 8.00-14.00

A térképre kattintva nagyíthatod a képet >>

Budai Szalon
1013 Budapest, Krisztina krt. 45.
Telefon: (1) 212 4407
E-mail: buda@szaboimre.hu
Weboldal: www.szaboimre.hu
Nyitva tartás: H-P 8.00-20.00 szombaton 8.00-14.00

A térképre kattintva nagyíthatod a képet >>

Facebook oldalaink:
Szabó Imre Szalonok
Vippartner
Deynique cosmetics
toxSkincare cosmetics

Instragram:
Szabó Imre Szalonok