Extrém meghívók és kiegészítőik

Merész színek és formák, szokatlan, különleges megoldások és elegáns kivitelezés - engedd el a fantáziádat és merj egyedi lenni! Nézzük, mit kínál a Webalbum Stúdió az extrém stílus szerelmeseinek!

Mi számít extrémnek és mi nem, az egyénenként változó megítélés alá eshet, de a meghívók kapcsán is kijelenthetjük, hogy az számít extrémnek, ami az átlagostól valamilyen szinten eltér!

Ilyen lehet például az általunk készített üvegcsés vagy a kivágott mintájú meghívó, ami ahol a kivágott minta akár a pár nevének kezdőbetűje is lehet.

Tipp: Még több üvegcsés meghívó inspirációra vagy valami más különlegességre vágysz? Kattints a következő linkekre és válogass kedvedre: http://eskuvoi.meghivo.hu/category/uvegcses-meghivok/, http://eskuvoi.meghivo.hu/category/kulonleges-eskuvoi-meghivok/

Az extrém színekkel bíró meghívókat is ide sorolhatjuk, de lehet pont az ellenkezője is, amikor csak fekete színt és grafikát használunk a meghívónál.

Ugyanúgy ahogy a hagyományos stílusú meghívók esetében, itt is fontos, ha kiegészítőket rendelünk, akkor az ültető kártya és menü kártya, illetve az ültető tábla és a köszönő ajándékok stílusa is harmonizáljon egymással.

Mini sorozatunk utolsó részében megmutatjuk, hogy milyen meghívók passzolnak egy téli esküvőhöz!

Webalbum Stúdió Kft.

Telefonszám: +36 70 509 2549
E-mail: info@webalbum.hu
Weboldal: http://eskuvoi.meghivo.hu
Weboldal: http://www.meghivo.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/meghivo.hu

Nyitva tartás:

H – P: 18 – 19 óráig

Sz.: 10 – 14 óráig