Menyasszonyi ruha - Johanna Johnson 2015 kollekció

Finom elegancia, couture részletek és nőies csillogás egy csipetnyi vintage hangulattal bolondítva... Ezek a Johanna Johnson ruhák, melyekben Te is úgy érezheted magad, mintha a vörös szőnyegen vonulnál végig, kamerák kereszttüzében!

Johanna Johnson márka couture kreációit a kezdetektől fogva a bájos egyszerűség, csillogás, stílus és a régmúlt idők eleganciája hatja át. Megalakulását követően nagyon gyorsan vált nemzetközileg elismertté és kedveltté, ma már a világ minden táján képviselteti magát a márka.

Johanna nem ritkán olyan hírességeket öltöztet, mint például Angelina Jolie, Maryl Streep, Kendall Jenner, Halle Berry, Jessica Biel, Jennifer Lopez sőt, a kreatív tervezőnő a Monacói Hercegnő számára is tervez exkluzív ruhákat és kiegészítőket.

Johanna Johnson 2015 Starlet kollekció

A 20-as évek dekadens eleganciáját idéző fantasztikus couture ruhák, finom selyemmel, csillogó, romantikus díszítésekkel és kreatív formákkal kombinálva... A Starlet kollekció modelljeiben Te is sztárként tündökölhetsz!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Aszimmetrikus, enyhén A vonalú, test vonalát követő, illetve rövid fazonokat láthatunk lágyan leomló szoknyákkal, hasítékokkal, rövid uszállyal, gyönyörűséges anyagokkal és színekkel párosítva.

Tipp: Ha kedveled az extravagáns stílus, akkor viselj bátran csillogó ezüsttel, arannyal vagy feketével megálmodott menyasszonyi ruhát!

Találkozhatunk mély V alakban dekoltált, egyszerű spagetti pántos, tüllbetétes és ejtett nyakú darabokkal, amelyek vintage hangulatot árasztanak, ugyanakkor merészek is.

Tipp: Egy csinos bundás pelerinnel könnyedén varázsolhatsz fényűző hangulatot megjelenésednek!

A visszafogottabb stílus kedvelői is megtalálhatják a számukra legelőnyösebb felsőrészt, hiszen elegáns kerek, illetve szív alakban kivágott, rövid ujjú, hosszú selyem ujjú, míderrel kombinált ejtett vállú, romantikus pelerinnel kombinált kreációkat is láthatunk.