Menyasszonyi ruha - Thea Tora 2015 kollekció

Finom anyagok, rusztikus elegancia, couture részletekkel és egy csipetnyi bohém hangulattal - bemutatjuk a Thea Tora Bridal nagyszerű ruháit! Összegyűjtöttünk néhány csodás darabot, amely tökéletes inspiráció lehet, ha romantikus, bohém esküvőt tervezel!

A Thea Tora Bridal egy olyan menyasszonyi butik, ahol a Hayley Paige kollekcióit, illetve Celia Grace öko couture esküvői ruháit kínálják az egyedi, kissé bohém és romantikus, elegáns stílust kedvelő arák számára. Ha szeretnél kitűnni, az esküvőd napján is, akkor a Thea Tora ruhákat Neked találták ki: nagyszerű minőség, finom anyagok, különleges vágások és megoldások, elérhető áron!

2015-ös menyasszonyi ruha inspiráció a Thea Tora-tól

Ezeket a ruhákat a végtelen szabadság, buja, virágzó kertek és igazi. rusztikus hangulat ihlette - mindez couture kivitelezéssel és fantasztikus, high end anyagokkal kombinálva. Kézzel hímzett, gyönggyel és kristállyal gazdagon díszített, fényes szatén vagy elegáns, selyem dupioni? Te melyiket választanád?

Még több inspirációért kattints a galériakép linkjére!

Csodás A vonalú, modern aszimmetrikus és romantikus sellő fazonokkal találkozhatunk, melyeket fodrok, csipkeborítások és szegélyek, illetve többrétegnyi, leheletvékony anyagból készült alsószoknya tesz izgalmassá és tökéletessé.

Tipp: Ha nem tudsz dönteni, válassz egy lágyan bővülő, A vonalú ruhát, hiszen ez a fazon szinte minden alkaton tökéletesen mutat!

A felsőrészek többnyire a romantikus, elegáns vonalat követik: csipkés csónaknyakú, egyszerű pántnélküli, hajtásokkal párosított szív alakban dekoltált, illetve kristályhímzéssel vagy kreatív hátkivágással kombinált darabokat láthatunk.

Tipp: Ha nem tudod eldönteni, melyik számodra a legelőnyösebb vállmegoldás, akkor olvasd el korábbi, erre vonatkozó cikkünket is!