Téli esküvői meghívó

Varázslatos téli esküvők finom hópihék és csillogó jégcsapok között, romantikus gyertyafényben, hangulatos zenével, ezüstös-aranyos csillogással... Nézzük, milyen meghívók illenek a téli menyegzőkhöz!

Téli esküvőnél bátran felhasználhatjuk a tél hangulatát visszatükröző színeket. Ha az elegánsabb és visszafogottabb irányt kedveljük, akkor a kék, halványkék és ezüstös színek használatával tudjuk a meghívóra csempészni a tél hangulatát. Erre tökéletes példa a mellékelt minta.

Ha nem félünk a merészebb színektől, akkor bátran használhatunk pirosat, zöldet és sárgát, ami a tűz melegét szimbolizálja a hideg éjszakában.

Tipp: Téli esküvői meghívóinkat a következő linkre kattintva nézheted meg: http://eskuvoi.meghivo.hu/teli-eskuvoi-meghivo/.

Akár a télhez, a karácsonyhoz és az adventhez kapcsolódó motívumokat is felhasználhatjuk a meghívók, az ültető-, a köszönő- és a menükártyákon dekorálására is - ilyenek például a gyertyák, csillagok, hópelyhek, fenyők, csillagszórók, koszorúk, magyalág, stb... bátran engedjétek szabadjára a fantáziátokat!

Webalbum Stúdió Kft.

Telefonszám: +36 70 509 2549
E-mail: info@webalbum.hu
Weboldal: http://eskuvoi.meghivo.hu
Weboldal: http://www.meghivo.hu
Facebook oldal: http://www.facebook.com/meghivo.hu

Nyitva tartás:

H – P: 18 – 19 óráig

Sz.: 10 – 14 óráig