Menyasszonyi ruha - Tony Ward 2015 kollekció

Kifinomult elegancia, páratlan nőiesség és mesteri, couture kivitelezés - ezek Tony Ward kreációi, amelyekben minden ara igazi Nőnek érezheti magát! Kreatív részletek, a legfinomabb anyagok és csodás sziluettek... Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciót!

Tony Ward, az ismert bejrúti couture tervező fiaként a legszebb selymek, tökéletes vágások és szabados, "nagyvilági" nők között nőtt fel. 18 évesen iratkozott be Párizs legrangosabb divattervező iskolájába, majd hét évet dolgozott gyakornokként többek között a Dior Couture-nél és Karl Lagerfeldnél. Az évek alatt tökéletesen sikerült elsajátítania a legmagasabb színvonalú couture tervezést és készen állt, hogy megalapítsa saját márkáját. Tehetségének köszönhetően, - amelyhez mesteri kivitelezés társult - olyan gyönyörűségek születtek, melyek a kifinomult nőiesség gyöngyszemeivé váltak.

Tony Ward - A leaf of faith 2015 kollekció

Klasszikus elegancia, ultranőies formák, egy csipetnyi modernitással és fantasztikus anyagokkal párosítva... Bonyolult csipkék, puha sifon, áttetsző tüll és organza mesés kombinációival találkozhatunk ebben a gyűjteményben!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Káprázatos A vonalú, sellő és trombita fazonok, beépített alakformáló míderrel, amelyek karcsúsítanak, tartást és tiszta vonalvezetést adnak, illetve buja dekoltázst is varázsolnak. Ezekben a ruhákban igazi Nőnek érezheted magad, hiszen a legnőiesebb sziluettet biztosítják, mindamellett kényelmesek és elegánsak is!

A felsőrészek visszafogottak, olykor romantikusak is: csipke- és tüllborítások sziromszerű díszítéssel, csónak, kerek, szív és V alakú dekoltázsok, pántnélküli, ujjatlan és klasszikus pántos verzióval is találkozhatunk. Peplummal, vékony gallérral és kreatív hajtásokkal kombinált felsőket is láthatunk, amelyek még karcsúbb, még nőiesebb sziluettet varázsolnak.

A viszonylag szolid vállmegoldásokat olykor merészebb hátkivágásokkal kombinálták, így biztosítva a páratlanul elegáns, egyedi és modern nőies hangulatot.

Tipp: Bátran válassz olyan modellt, amely a hát nagy részét szabadon hagyja, hiszen 2015-ben is nagyon trendinek számít ez a végtelenül nőies megoldás!