Támogatói Klub és virtuális örökbefogadás

Csatlakozz! A támogatói klubon vagy akár virtuális örökbefogadóként segítheted az állatvédő szervezet áldozatos munkáját.


A mozgalomhoz szolgáltatóként és házasulandóként az esküvőddel (meghívott vendégeiddel együtt is) csatlakozhatsz és segíthetsz Támogatói Klubtagként vagy virtuális örökbefogadóként, hozzá tudsz járulni a mentett állatok orvosi kezeléséhez, ellátásukhoz, és a gazdisodásig szükséges eszközöeikhez.

Rengeteg kis állat vár megmentésre, idén a jótékonysági mozgalom életrehívásakor 2 állatvédő szervezet, a Magyar Westie Fajtamentő Egyesület (Westie Rescue Hungary) és az Etyeki Állatvédő Egyesület munkájának támogatásához kérjük segítségeteket, akik lelkiismeretes, áldozatos munkát végeznek a menhelyen, a mentések, a rehabilitáció folyamán egészen a szerencsétlenül járt, ártatlan kis lelkek gazdisodásáig....

Támogatói Klub

Legfőbb bevételi forrásunk az immár több, mint 3 éve működő támogatói klub. A klubhoz azok csatlakozhatnak akik legalább havi 500 Ft-tal támogatják tevékenységünket. A Facebookon egy zárt csoportba vesszük fel a tagokat és igazán remek csapat alakult ki. Szervezünk közös sétákat, karácsonyi vacsorát és sokan önkéntesként segítenek is egyesületünknek. Ezzel hozzájárultok a mentett Westie-k költségeinek fedezéséhez.
További információk:
tamogatoiklub@wrh.hu
Az alábbi linkeken is kérheted felvételed a klubba:
Csatlakozás: Westie Rescue Hungary Támogatói Klub

Nézd meg a linkre kattintva a következő részben, hogyan, milyen módon tudsz segíteni, mint ideiglenes befogadó, jótékonysági mozgalmhoz csatlakozva... Kattins a linkre >> Legyél ideiglenes befogadó


Ha Te is úgy érzed, hogy számodra is fontos a kisállatok mentéséhez való hozzájárulás és esküvőtök napja egyben erre jó alkalom, hogy szeretteitekkel közösen segítsetek, akkor csatlakozzatok a mozgalomhoz és tegyétek jobbá egy kis kutyus, egy cicus vagy egy mentett kis rágcsáló életét! A csatlakozást követően a kívánságlistáról kiválaszthatod, azt amivel szívesen támogatod az állatdévő szervezet munkáját!


Csatlakozz, ide kattintva a Jótékonyság az esküvőn mozgalomhoz és támogatsd az állatvédelmi szervezet munkáját, tedd jobbá egy kis mentett állat életét!

Menyegzőlap az állatokért!

Jótékonysag az esküvőn

Weboldal: https://www.menyegzolap.hu/az-allatokert
E-mail: jotekonysagazeskuvon@menyegzolap.hu