Menyasszonyi ruha - David Tutera 2015 kollekció

Klasszikus formák, fényűző anyagok és lélegzetelállító részletességgel kidolgozott díszítések - ezek David Tutera menyasszonyi ruhái! Ugye, Te is kíváncsi vagy a tavaszi kollekciójára?

David Tutera neve ma már a stílus, az elegancia, a kreativitás és a különleges látásmód szinonimája is lehetne, hiszen - legyen szó bármiről - egyszerűből rendkívülit varázsol. David nem csak a Mon Cheri Divatház menyasszonyi ruha tervezője, hanem az esküvői és szórakoztató ipar egyik nagysikerű show-jának, a My fair wedding-nek a házigazdája is.

A Mon Cheri Bridals 1992-ben alakult. A Divatház vezérigazgatója, Stephen Lang célkitűzései között szerepelt többek között az is, hogy a vezető esküvői ruhagyártó cégek egyike legyen, mindemellett nem csak arra törekedik, hogy kiváló minőségű, egyedi kreációkat hozzon létre, hanem hogy kivételes ügyfélkapcsolatokra is szert tegyen. A Mon Cheri Bridals kínálata esküvői és alkalmi ruhák tervezésén és gyártásán alapult, majd 1997-ben Lang úgy látta, megnőtt a kereslet a minőségi, örömanya ruhákra is. A Montage by Mon Cheri nagy sikert aratott, ezt követte az Ivonne D Collection és a Capri by Mon Cheri. A hagyományos mellett színes menyasszonyi ruhákkal is foglalkozott, új színeket vezetett be.

A 2001 tavaszi szezonban mutatta be elsőként Tony Bowls és Cameron Blake egyedi gyűjteményeit, majd Stephen Lang létrehozta az úgynevezett Social Occasions by Mon Cheri kollekciót, amely kifejezetten a násznépnek szánt elegáns és stílusos alkalmi ruhákat tartalmazza. 2005 őszén James Clifford is csatlakozott a Mon Cheri Bridals-hoz és fantasztikus, romantikus couture ruháival szinte minden menyasszony szívét meghódította.

2007-ben újabb tervezővel bővült a Mon Cheri repertoárja, Sophia Tolli klasszikus, drámai és haute couture elemeket ötvöző menyasszonyi és különleges, alkalmi ruha kollekcióival. 2009-ben pedig Joan Calabrese, híres gyermekruha tervező is csatlakozott a Divatházhoz, csodás koszorúslány ruhácskáival.

David Tutera for Mon Cheri 2015 tavaszi kollekció

Ez a kollekció a mai modern menyasszonyoknak kínál romantikus, hercegnős és klasszikus elegáns ruhákat, melyeket gyöngy- és Swarovski kristályhímzések, kifogástalan illeszkedés, abszolút nőies, hagyományos és modern sziluettek, finom púder rózsaszín, halványkék, barack és krémszínek tesznek tökéletessé.

Testhezálló, bájos sellő, trombita vagy elegáns A vonalú darabra vágysz? Kifinomult, csupa csipkés darabot, selyemcsodát vagy éppen káprázatos, tüllel kombinált romantikus ruhát szeretnél? David Tutera valóra váltja az álmokat: a kristálydíszítések, bonyolult hímzések és pazar anyagok, nem is beszélve a kreatív tűzésekről, fodrokról, virágrátétekről - egy olyan világba repítenek minket, ahol igazi hercegnőnek érezhetjük magunkat!

A pántnélküli, szív alakban dekoltált, káprázatosan díszített felsőrészeket a klasszikus romantika szerelemeseinek ajánljuk, a csipkével és tüllel borított, szexi hátmegoldásokkal és –kivágásokkal párosított darabokat pedig a modern eleganciát kedvelőknek.

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes kollekció!

Gallery not found: 11193

A Mon Cheri másik kiemelkedő tervezője, James Clifford szintén gyönyörű kollekciókat alkot minden évben, következő anyagunkban az ő legfrissebb gyűjteményét mutatjuk meg!

képek forrása: http://moncheribridals.com/