Menyasszonyi ruha - James Clifford 2015 kollekció

Klasszikus megjelenés, modern részletekkel fűszerezve, fényűző selymek, hagyományos csipkék, szemet gyönyörködtető díszítések kombinációja - a James Clifford a Mon Cheri egyik legszebb menyasszonyi ruha márkája! Nézd meg Te is a legfrissebb kollekciót!

James Clifford 1980-ban költözött New Yorkba, nem sokkal később pedig már a Galina Bouquet vezető tervezője lett. Kemény munkával és elszántsággal megmutatta egyéniségét, illetve tehetségét, egyediségével és sajátos stílusával pedig hamar elnyerte a menyasszonyok szívét. A 2005-ös tavaszi szezonban mutatta be első saját nevével fémjelzett kollekcióját, és gyűjteményeit azóta is nagy izgalommal, lelkesedéssel várják az arák minden évben.

A Mon Cheri Bridals 1992-ben alakult. A Divatház vezérigazgatója, Stephen Lang célkitűzései között szerepelt többek között az is, hogy a vezető esküvői ruhagyártó cégek egyike legyen, mindemellett nem csak arra törekedik, hogy kiváló minőségű, egyedi kreációkat hozzon létre, hanem hogy kivételes ügyfélkapcsolatokra is szert tegyen. A Mon Cheri Bridals kínálata esküvői és alkalmi ruhák tervezésén és gyártásán alapult, majd 1997-ben Lang úgy látta, megnőtt a kereslet a minőségi, örömanya ruhákra is. A Montage by Mon Cheri nagy sikert aratott, ezt követte az Ivonne D Collection és a Capri by Mon Cheri. A hagyományos mellett színes menyasszonyi ruhákkal is foglalkozott, új színeket vezetett be.

A 2001 tavaszi szezonban mutatta be elsőként Tony Bowls és Cameron Blake egyedi gyűjteményeit, majd Stephen Lang létrehozta az úgynevezett Social Occasions by Mon Cheri kollekciót, amely kifejezetten a násznépnek szánt elegáns és stílusos alkalmi ruhákat tartalmazza. 2005 őszén James Clifford is csatlakozott a Mon Cheri Bridals-hoz és fantasztikus, romantikus couture ruháival szinte minden menyasszony szívét meghódította.

2007-ben újabb tervezővel bővült a Mon Cheri repertoárja Sophia Tolli klasszikus, drámai és haute couture elemeket ötvöző menyasszonyi és különleges, alkalmi ruha kollekcióival. 2009-ben pedig Joan Calabrese, híres gyermekruha tervező is csatlakozott a Divatházhoz, csodás koszorúslány ruhácskáival.

James Clifford 2015 tavaszi kollekció by Mon Cheri

A tervező a klasszikus megjelenés mellett a kézzel készített Swarovski kristályhímzésekre, a divatos, nőies sziluettekre és az egyediségre is nagy hangsúlyt fektet. Mindemellett egyedi stílusában a páratlan nőiességet, a csillogó eleganciát és egy csipetnyi modernitást is felfedezhetünk.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Kedveled a csillogó, vintage eleganciát, ugyanakkor a romantikus jegyek is elvarázsolnak? Akkor válogass bátran az A vonalú tüllcsodák, tea length, csipkés sellő, illetve trombita fazonok és a bájos hercegnős darabok között!

Tipp: A halvány pezsgő és bézs színek a halovány, nagyon világos bőrű menyasszonyoknak a legelőnyösebbek, hiszen aranyos ragyogást adnak az arcuknak és nem sápasztják azt!

Modern szív alakban dekoltált, pántnélküli, ezüsthímzéssel és csipkével borított felsőrészeket, sapkaujjú, egyszerű pántos megoldásokat, illetve sejtelmes, ugyanakkor elegáns tüllborításokat is láthatunk. Neked melyik a kedvenced?

Azoknak a hölgyeknek, akik a szolid eleganciát részesítik előnyben, mégis szeretnének egy kitűnni, ajánljuk a pazar hátmegoldásokkal és kivágásokkal megálmodott modelleket, melyek 2015-ben is nagyon divatosak lesznek!

Soron következő anyagunkban Sophia Tolli fantasztikus, romantikus menyasszonyi ruháit mutatjuk meg!

képek forrása: http://jamescliffordcollection.com/dresses/