Menyasszonyi ruha - Sophia Tolli 2015 kollekció

Sophia Tolli legfrissebb gyűjteményében a drámai szépség és elegancia éppúgy megtalálható, mint a klasszikus romantika. A kreatív tervezőnő mindig bebizonyítja, hogy a modernitás és az időtlen nőiesség milyen jól megfér egymás mellett...

Sophia Tolli nagynénje szabóként bevezette a varrás, a szabásminták és a gyönyörű szövetek világába az akkor még tizenéves tervezőnőt, sőt a legtöbb ruháját is ő tervezte és készítette, amelyhez az anyagokat Sophia választotta ki. Sophia később saját maga is belefogott a tervezésben, varrásba, amely erős alapot adott a későbbi munkáinak. A tervezőnő a legnagyobb hangsúlyt a méretre készített, egyedi ruhákra fektette, főként az estélyi, báli és koszorúslányruhák érdekelték. Középiskolás éveiben tökélyre fejlesztette a varrási tudását és feltárta az alternatív ruhakészítés módját. 2009-ben végül bemutatta első Special Occasion kollekcióját, majd saját menyasszonyi gyűjteményét is. Díjnyertes szakértelme és az olthatatlan, szépség utáni vágya máig megdobogtatja sok-sok nő szívét.

A Mon Cheri Bridals 1992-ben alakult. A Divatház vezérigazgatója, Stephen Lang célkitűzései között szerepelt többek között az is, hogy a vezető esküvői ruhagyártó cégek egyike legyen, mindemellett nem csak arra törekedik, hogy kiváló minőségű, egyedi kreációkat hozzon létre, hanem hogy kivételes ügyfélkapcsolatokra is szert tegyen. A Mon Cheri Bridals kínálata esküvői és alkalmi ruhák tervezésén és gyártásán alapult, majd 1997-ben Lang úgy látta, megnőtt a kereslet a minőségi, örömanya ruhákra is. A Montage by Mon Cheri nagy sikert aratott, ezt követte az Ivonne D Collection és a Capri by Mon Cheri. A hagyományos mellett színes menyasszonyi ruhákkal is foglalkozott, új színeket vezetett be.

A 2001 tavaszi szezonban mutatta be elsőként Tony Bowls és Cameron Blake egyedi gyűjteményeit, majd Stephen Lang létrehozta az úgynevezett Social Occasions by Mon Cheri kollekciót, amely kifejezetten a násznépnek szánt elegáns és stílusos alkalmi ruhákat tartalmazza. 2005 őszén James Clifford is csatlakozott a Mon Cheri Bridals-hoz és fantasztikus, romantikus couture ruháival szinte minden menyasszony szívét meghódította.

2007-ben újabb tervezővel bővült a Mon Cheri repertoárja Sophia Tolli klasszikus, drámai és haute couture elemeket ötvöző menyasszonyi és különleges, alkalmi ruha kollekcióival. 2009-ben pedig Joan Calabrese, híres gyermekruha tervező is csatlakozott a Divatházhoz, csodás koszorúslány ruhácskáival.

Sophia Tolli 2015 tavaszi kollekció

Drámai vágások és lágy, romantikus vonalak, tökéletes illeszkedés, bonyolult csipkék, puha tüll, organza és sifon - ezek teszik különlegessé és szemet gyönyörködtetővé Sophia Tolli legfrissebb kollekcióját, nem is beszélve a finom árnyalatoktól, a halványlila, arany és krémszínekről...

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes kollekciót!

Uszályos báli ruha fazon, csábító sellő vagy trombita, hagyományos A vonalú darabok... Bármelyik tökéletes választás lehet a hercegnős, romantikus, klasszikus és modern elegancia kedvelőinek is, hiszen minden darabot kiváló minőségű szövetekből, egyedi és kifinomult nőies stílusban álmodott meg a tervezőnő!

Tipp: A homokóra alkatú hölgyek bátran viseljenek trombita vagy sellő fazont, hiszen ezek csodásan kiemelik a nőies idomokat!

A szépséges, lágyan leomló szoknyarészhez szolid és romantikus felsőrészek társulnak: láthatunk szív és V alakban dekoltált, csipkés és tüllborításos, pántnélküli, csipkepántos, ezüstös hímzéssel kivarrt mellrésszel vagy övszerű díszítéssel ellátott modelleket is.

Tipp: A vállnélküli fazon a magas, vékony hölgyeknek a legelőnyösebb!

A visszafogott dekoltázsokhoz sikkes hátmegoldások és szexi hátkivágások párosulnak, melyek 2015-ben is nagyon felkapottak. Ha szeretnél valami igazán különlegeset, amely ugyanakkor elegáns is, válassz Te is egy ilyen darabot!

Következő anyagunkban Tony Bowls káprázatos, ultranőies kreációi közül szemezgetünk majd!

képek forrása: http://sophiatolli.com