Lenyűgöző, stílusos koszorúslány ruhák a Mon Cheri Bridals-tól

Fényűző stílus, tökéletes kivitelezés, sokszínű kollekciók - ezek a Mon Cheri Bridals legújabb gyűjteményei, ahol nem csak a felnőtt, hanem a tündéri kis koszorúslányokra is gondoltak! Nézd meg Te is a legfrissebb, felejthetetlen kreációkat!

Tony Bowls, a fantasztikus tervező 2004-ben csatlakozott a Mon Cheri Bridals Divatházhoz, igazi úttörőként hódította meg a hölgyek szívét innovatív, sikkes és ultranőies kollekcióival. Ha alkalmi, szalagozó, koszorúslány vagy báli ruháról van szó, akkor Tony az egyik legelső dizájner, aki eszünkbe jut, hiszen ruhái nem csupán az elegáns pompát, hanem a couture divat részleteit és az exkluzív nőiességet is magukban hordozzák.
 


Az olasz kézművel családból származó Joan Calabrase már korán kinyilatkoztatta divat iránti szenvedélyét: diákként teljes ösztöndíjat kapott Philadelphia egyik legrangosabb iskolájába, az Academy of Fine Arts-ra. Joan, amennyire két gyermekkel az ideje engedte, szép lassan nemzetközi szintű tervezővé nőtte ki magát, 2009-ben pedig a híres gyermekruha tervező is csatlakozott a Divatházhoz, csodás koszorúslány ruhácskáival.
 

Tony Bowls 2015 tavasz La Gala kollekció

Vidám színek, fantasztikus anyagok, légies, szuper nőies formák, érzéki csipkével és szikrázó kristályhímzésekkel díszítve... Ha nagyszabású, elegáns esküvőt tervezel, akkor az egyik legjobb választás egy Tony Bowls darab lehet!

Kattints a galériakép linkjére és tekintsd meg a teljes kollekciót!


Könnyű A vonalú, ultraelegáns sellő és trombita fazonok, modern egyenes szabású ruhák hasítékkal - szinte minden alkatra megtalálhatjuk az ideális fazont, játszhatunk a színekkel, mintákkal is, vagy akár választhatunk ugyanolyan árnyalatban pompázó, különböző szabású modelleket is.
 


A vállmegoldások szintén nagyon sokfélék: láthatunk pántnélküli, szív és V alakban dekoltált, nyakba kötött, csipkés, kristályokkal díszített, pántos és ujjatlan darabokat is. A leglátványosabb modelleket káprázatos hátkivágások, vagy sejtelmes hímzett, csipke- illetve tüllborítások tesznek izgalmassá!
 

Tony Bowls Paris Collection 2015 tavasz

A Paris kollekcióban a még látványosabb fazonoké és a modern, couture részleteké a főszerep, melyeket trendi rózsaszín, orgona lila, tengerkék, babakék, napsárga, bézs, királykék,ezüst, piros és türkizkék árnyalatokkal kombináltak.

Tipp: Egy ultra elegáns fekete, vagy fekete-fehér modell akár egy minimál stílusú esküvőre is kitűnő választás lehet!
 


Főként abszolút nőies sellő, egyenes és trombita fazonú, illetve légies, színes és absztrakt mintás anyagokból megálmodott A vonalú darabokkal találkozhatunk, sőt egy aszimmetrikus, elől rövid, hátul hosszú, fodros modell is helyet kapott a gyűjteményben.

Tipp: Egy extravagáns esküvőre akár a modern crop top fazonok is tökéletesek lehetnek!
 


A felsőrészek sokszínűek, a legtöbbjüket pedig pazar kristálydíszítések és strasszok, csipkeborítások vagy épp sejtelmes tüllbetétek tesznek izgalmassá. A hátmegoldások tekintetében láthatunk kreatív, sokpántos és merészen kivágott variációkat is!
 

A galériakép linkjére kattintva megnézheted a teljes kollekciót!

Tony Bowls Shorts 2015 tavaszi kollekció

Ebben a kollekcióban - ahogyan a neve is mutatja - csak rövid fazonokkal találkozhatunk, amelyek közt vannak könnyed A vonalú és elegáns passzos darabok is, sőt itt is találkozhatunk crop top megoldással!
 


Lenyűgöző, fiatalos ruhák pazar minták, élettel teli színekkel és tökéletesen illeszkedő formákkal, csipkével, tüllel, organzával és sifonnal… Néhány darabot míderrel kombináltak, amely gondoskodik a karcsú alakról, az egyenes vonalvezetésről és a tartásról is!

Tipp: A kissé bohém, illetve modern esküvőkre ajánljuk az ombre, azaz színátmenetes darabokat, amelyek mutatósak, nőiesek és izgalmasak!
 


A tüll- és csipke berakások itt is nagy szerepet kapnak: láthatunk pántos, ujjatlan, pántnélküli, szív és olykor merész V alakban dekoltált, nyakba kötött és aszimmetrikus darabokat, karcsúsító selyemövvel, gyönyörű mintákkal.
 

Még több inspirációért kattints a galériakép linkjére!

Joan Calabrase for Mon Cheri 2015 tavaszi kollekció

Tündéri kis koszorúslányruhák a nagyszerű tervezőtől, Joan Calabrase-től, a megszokott kivételes stílusban, amelynek köszönhetően a kicsik is hercegnőként tündökölhetnek. Az esküvő egyik fénypontja, amikor a bájos ruhácskáikban, kis kosárral a kezükben elvarázsolják a vendégsereget!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes gyűjteményt!


Pazar anyagokkal, sifonnal, organzával, tüllel és szaténnal kombinált báli ruha és A vonalú fazonokat láthatunk hosszú, illetve tea length változatban. A romantikus stílushoz nagyszerűen illenek a pasztellszínek, mint például a sápadt rózsaszín, a halványsárga és a babakék.
 


A szépséges formákat kényelmes ujjatlan, illetve tüllel párosított rövid ujjú felsőkkel álmodta meg a tervezőnő, amelyeket csillogó gyöngyök, kristályok és csipkeberakások díszítenek. Sőt, Joan arról is gondoskodott, hogy a felnőttekéhez hasonlóan itt is helyet kapjanak a hátul gyönyörűen díszített variációk!
 


képek forrása: http://moncheribridals.com/dresses/