Menyasszonyi ruha - Tony Bowls 2014 kollekciók

Ultranőies, elegáns ruhát keresel a Nagy Napra, amelyben igazi Nőnek érezheted magad? Összegyűjtöttük a legszebb darabokat Tony Bowls egyedülálló kollekcióiból, amelyek akár menyasszonyi ruhának is tökéletesek!

Tony Bowls, a fantasztikus tervező 2004-ben csatlakozott a Mon Cheri Bridals Divatházhoz, igazi úttörőként hódította meg a hölgyek szívét innovatív, sikkes és ultranőies kollekcióival. Ha alkalmi, szalagozó, koszorúslány vagy báli ruháról van szó, akkor Tony az egyik legelső dizájner, aki eszünkbe jut, hiszen ruhái nem csupán az elegáns pompát, hanem a couture divat részleteit és az exkluzív nőiességet is magukban hordozzák.

Ha kíváncsi vagy a legújabb Tony Bowls kollekcióra, akkor kattints a galériakép linkjére!

A Mon Cheri Bridals 1992-ben alakult. A Divatház vezérigazgatója, Stephen Lang célkitűzései között szerepelt többek között az is, hogy a vezető esküvői ruhagyártó cégek egyike legyen, mindemellett nem csak arra törekedik, hogy kiváló minőségű, egyedi kreációkat hozzon létre, hanem hogy kivételes ügyfélkapcsolatokra is szert tegyen. A Mon Cheri Bridals kínálata esküvői és alkalmi ruhák tervezésén és gyártásán alapult, majd 1997-ben Lang úgy látta, megnőtt a kereslet a minőségi, örömanya ruhákra is. A Montage by Mon Cheri nagy sikert aratott, ezt követte az Ivonne D Collection és a Capri by Mon Cheri. A hagyományos mellett színes menyasszonyi ruhákkal is foglalkozott, új színeket vezetett be.

A 2001 tavaszi szezonban mutatta be elsőként Tony Bowls és Cameron Blake egyedi gyűjteményeit, majd Stephen Lang létrehozta az úgynevezett Social Occasions by Mon Cheri kollekciót, amely kifejezetten a násznépnek szánt elegáns és stílusos alkalmi ruhákat tartalmazza. 2005 őszén James Clifford is csatlakozott a Mon Cheri Bridals-hoz és fantasztikus, romantikus couture ruháival szinte minden menyasszony szívét meghódította.

2007-ben újabb tervezővel bővült a Mon Cheri repertoárja Sophia Tolli klasszikus, drámai és haute couture elemeket ötvöző menyasszonyi és különleges, alkalmi ruha kollekcióival. 2009-ben pedig Joan Calabrese, híres gyermekruha tervező is csatlakozott a Divatházhoz, csodás koszorúslány ruhácskáival.

Menyasszonyi ruha inspirációk Tony Bowls-től

Tony Bowls káprázatos modelljei javarészt sellő, trombita és A vonalú darabok, csupán néhány egyenes szabású, szinte teljesen testre simuló fazonnal találkozhatunk. A tervező szívesen használ finom, áttetsző anyagokat, bonyolult csipkéket és fényes selymeket, a szövetekkel való játéka pedig különleges, egyedi megjelenést kölcsönöz kreációinak.

A galériakép linkjére kattintva még több menyasszonyi ruha inspirációt találsz!

Azoknak a hölgyeknek, akik nem szeretnének színes menyasszonyi ruhát, ajánljuk ezeket a hófehér ruhacsodákat, amelyeket ultranőies, szexi formákkal kombináltak. A legtöbb modellt izgalmas csipkebetéttel, strasszokkal vagy éppen csábító hátmegoldással láttak el, a felsőrészek pedig elegánsak, ugyanakkor szépen kiemelik a nőiességedet is.

Ha fehér helyett szívesen viselnél egy kicsit modernebb, halvány bézs, kék, ezüst, lila vagy rózsaszínben pompázó darabot, akkor Tony Bowls kollekciója éppen Neked való. Nagyszabású esküvőre kitűnő választás lehet például egy csillogós, csupa csipke vagy egy gazdag gyöngydíszítéses sellő, vagy trombita fazon. Ha kedveled a természetes, időtlenül elegáns stílust, jó választás lehet egy légies, sifonból készült, egyszínű vagy akár egy virágmotívumokkal ékített, A vonalú darab is.

Az extravagáns vonalat képviselő esküvői ruhát keresel? Akkor válogass bátran a ragyogó királykék, tengerzöld és a többi színes darab között! Figyelmedbe ajánljuk a fekete-fehér modelleket, illetve a szintén fekete virágokkal telehintett hófehér kreációkat is - bármely darab a lehető legtökéletesebb választás lehet egy minimalista esküvőre!

képek forrása: http://tonybowls.com/