Szépséges, elegáns alkalmi ruhák a Mon Cheri Bridals-tól

Nagyszabású, elegáns esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, mit vegyél fel? Segítünk! A Mon Cheri márka nem csak a koszorúslányokra, örömanyákra és menyasszonyokra gondol, hanem a násznépre is! Nézd meg Te is ezt a lenyűgöző kollekciót!

A Mon Cheri Bridals 1992-ben alakult. A Divatház vezérigazgatója, Stephen Lang célkitűzései között szerepelt többek között az is, hogy a vezető esküvői ruhagyártó cégek egyike legyen, mindemellett nem csak arra törekedik, hogy kiváló minőségű, egyedi kreációkat hozzon létre, hanem hogy kivételes ügyfélkapcsolatokra is szert tegyen. A Mon Cheri Bridals kínálata esküvői és alkalmi ruhák tervezésén és gyártásán alapult, majd 1997-ben Lang úgy látta, megnőtt a kereslet a minőségi, örömanya ruhákra is. A Montage by Mon Cheri nagy sikert aratott, ezt követte az Ivonne D Collection és a Capri by Mon Cheri. A hagyományos mellett színes menyasszonyi ruhákkal is foglalkozott, új színeket vezetett be.

A 2001 tavaszi szezonban mutatta be elsőként Tony Bowls és Cameron Blake egyedi gyűjteményeit, majd Stephen Lang létrehozta az úgynevezett Social Occasions by Mon Cheri kollekciót, amely kifejezetten a násznépnek szánt elegáns és stílusos alkalmi ruhákat tartalmazza. 2005 őszén James Clifford is csatlakozott a Mon Cheri Bridals-hoz és fantasztikus, romantikus couture ruháival szinte minden menyasszony szívét meghódította.

2007-ben újabb tervezővel bővült a Mon Cheri repertoárja Sophia Tolli klasszikus, drámai és haute couture elemeket ötvöző menyasszonyi és különleges, alkalmi ruha kollekcióival. 2009-ben pedig Joan Calabrese, híres gyermekruha tervező is csatlakozott a Divatházhoz, csodás koszorúslány ruhácskáival.

Social ocassion by Mon Cheri 2015 tavaszi kollekció

Elegáns koktélruhák káprázatos, üde színekben. Ezek a szatén, sifon és dupioni ruhák kényelmes viseletet és nőies megjelenést biztosítanak egyszerre, hála a tökéletes illeszkedésnek, a csodás csipkebetéteknek, hímzéseknek, húzásoknak, organza fodroknak...

A galériakép linkjére kattintva még több Mon Cheri alkalmi ruha inspirációt találsz!

Ez a kollekció szinte felvonultatja a kék, ezüst, pink, bézs és lila színek összes árnyalatát. A páratlan kivitelezésnek és stílusnak hála, bármely darabban jól érezheted magad és garantált az elegáns, nőies megjelenés.

Tipp: A fiatalabb hölgyek bátran viseljenek élénk, tavaszi színeket, mint a pink, a menta és a kék, illetve érzéki csipkével borított darabokat!

Találkozhatunk egyszerű pántnélküli, szív alakban dekoltált darabokkal, illetve gyönyörű csipkével kombinált hosszú ujjú, nyakba kötött, ujjatlan, pántos és rövid ujjú modellekkel is. Szinte minden darabot boleróval párosítottak, amely véd a hűvösebb tavaszi estéken, ugyanakkor elegáns és letisztult hatást kelt.

Tipp: A pántnélküli fazonok a magasabb, vékony hölgyeknek a legelőnyösebbek!

Ha kedveled a trendi, úgynevezett illúzió hátmegoldásokat, akkor ebben a kollekcióban biztosan megtalálod álmaid ruháját, hiszen sok tüllel, bonyolult hímzéssel és csipke díszített variációval találkozhatunk.

képek forrása: http://moncheribridals.com/dresses/