Menyasszonyi ruha - Rembo Styling 2015 kollekciók

Dinamikus innováció, szabadság, bátorság és kreatív érzékiség - ez a jelmondata a Rembo Styling tervezőinek. Az egyszer biztos, hogy a Rembo kollekciók mellett nem sétálna el csak úgy az ember lánya...

Rembo Styling tervezői a kreatív szabadság hívei, így minden kollekciót érzések, benyomások, intuíciók alapján hoznak létre. A kiindulási pont mindig ugyanaz: egy dinamikus, stílusos nő, aki tudja, mit akar - a szöveteket, a fazont és a kialakítást pedig a menyasszony személyisége alapján választják ki. A tervezői csapat legutóbb Dél-Afrikába látogatott el, az "ezerarcú országba": az eredmény pedig öt lenyűgöző kollekció, amely öt különböző hangulatot fejez ki.

A Rembo Styling kreációit magas minőségük, páratlan stílusuk, széles, ugyanakkor kifinomult választékuk miatt kedvelik oly sokan, szerte a világon.

Les Flous Chics by Amarildine - Rembo Styling 2015 kollekció

Letisztult formák, egyszerű, ugyanakkor nőies megoldások, könnyű anyagok és laza elegancia - láthatunk egyenes szabású, enyhén a vonalú darabokat, rövidebb és hosszabb fazonban is. Tengerparti, természetes hangulatú, nyári esküvőre tökéletes választás!

A felsőrészek szintén visszafogottak, ugyanakkor a kreativitás is megjelenik: tüllel és csipkével kombinált pántos, V alakban kivágott, pántnélküli, ujjatlan és áttetsző rövid ujjú modellek. Néhány hátul mélyebben dekoltált fazont is láthatunk, amelyeket a bátrabb, modern, nőies stílust kedvelő menyasszonyoknak ajánlunk!

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes kollekciót!

Les Adorées by Cephas - Rembo Styling 2015 kollekció

Ezt a kollekciót is az előzőhöz hasonlóan légies, könnyű anyagokból álmodták meg, amelyeket finom, nőies A vonalú fazonnal párosítottak. A váll- és hátmegoldások azonban sokkal érdekesebbek, elegánsabbak és kicsit modernebbek is: csipkés pántok, kreatív hátkivágások, puha tüllborítások és csipkeujjak.

Secret Passion by Ruth D. - Rembo Styling 2015 kollekció

Könnyed, bájos elegancia, egy csipetnyi vintage és bohém hangulattal... Akár a természet ezer arca, úgy ezek a kreációk is hol a letisztult nőiességet, hol kislányos bájt, hól pedig vidékies vagy éppen modern hippi hangulatot árasztanak.

A galériakép linkjére kattintva megtekintheted a teljes gyűjteményt!

Sellő, A vonalú, trombita egy egyenes fazonú darabokkal is találkozhatunk, melyeket pamuttal, lágy sifonnal, izgalmas csipkével, áttetsző tüllel és organzával kombináltak.

A felsőrészek a különböző stílusoknak megfelelően változnak, így nagyon széles választék áll a menyasszonyok rendelkezésére: hosszú és rövid csipkés vagy tüll ujjak, ujjatlan, pántnélküli, spagetti pántos, denevérujjú, szív és V alakban dekoltált, tüllpántos, csipkeborításos, hátul merészen kivágott vagy éppen fűzős résszel bolondított megoldások.

La Folie Douce by Manon - Rembo Styling 2015 kollekció

Letisztult, szépséges darabok a természetes romantika és a kifinomult nőiesség jegyében. A klasszikus formák szépen kihangsúlyozzák az üde szépséget, a bonyolult csipkék pedig egy kis kacér érzékiséget visznek a kollekcióba.

Kattints a galériakép linkjére és nézd meg a teljes gyűjteményt!

Légies tüllből megálmodott A vonalú és egyenes szabású darabokat láthatunk, amelyeket púderszínnel, míderrel, gyönyörű hímzésekkel és változatos felsőrészekkel tettek tökéletessé a tervezők.

Láthatunk egyszerű, pántnélküli darabokat, amelyeket csipkés boleró tesz teljessé, illetve elől szív vagy V alakban dekoltált, ujjatlan és csipkeborításos modelleket is, amelyeket merész hátkivágásokkal kombináltak.

Vintage kollekció 2015 by Rembo Styling

Egyszerű, ám elegáns ruhák az időtlen nőiesség jegyében, vintage hatású rojtokkal, nagy masnikkal, káprázatos csipkékkel és gyöngyhímzésekkel... Ha kedveled a 20-as évek szemtelenül nőies, csillogó stílusát, akkor ebben a kollekcióban biztosan megtalálod álmaid ruháját!


képek forrása: http://www.rembo-styling.com/home.php?lang=de